# John Heitinga | # Klaas Jan Huntelaar

Cevap: Aslan’a 2 dünya yıldızı....

Alican ,için malesef geç kalınmış bir ihraç oldu..Artık foruma gelipte yalan dolan haber yapanlar mümkünse hemen ihraç edilsin..Ben bazen işden foruma giriyorum..Bir bakıyorum konular dagılmış..

Gelelim transfere;

Hakan balta stoper olursa savunma çok agır olur..Mevkisini iyi bilen birilerini almamız lazım..

İyi ki Rijkaard geldi ha :D

Rijkaard gittikten sonra (Allah korusun) bu seferde Cimbom Van Busten için kolları sıvadı derler. :D

arkadaslar bu hunelaar haberini haberturk e de koymuşlar orda altta yorumlardan biri de aynen böyle, bende yalan olduğunu düşünüyorum ama koyuyorum yine de aynen

''arkadaslar çok saglam yerden duyum aldım turk telekomdan 30 milyon dolar civarında kaynak varmıs bunu transfer butcesi oalrka karıstırmayın bu ayrı bu 30 milyon dolar parayla huntelaar ve babel alıncakmıs transfer butcesi ile heitinga ve bikaç takviye nerden duydun diyeceksiniz ultraslanın önde gelen liderlerinden camia ile içli dışlı ismi lazım degil anladınız siz:)))''

arkadaslar bu hunelaar haberini haberturk e de koymuşlar orda altta yorumlardan biri de aynen böyle, bende yalan olduğunu düşünüyorum ama koyuyorum yine de aynen

''arkadaslar çok saglam yerden duyum aldım turk telekomdan 30 milyon dolar civarında kaynak varmıs bunu transfer butcesi oalrka karıstırmayın bu ayrı bu 30 milyon dolar parayla huntelaar ve babel alıncakmıs transfer butcesi ile heitinga ve bikaç takviye nerden duydun diyeceksiniz ultraslanın önde gelen liderlerinden camia ile içli dışlı ismi lazım degil anladınız siz:)))''

hem huntelaar hem babel he napcakmşz o kadar forveti :D

Bahsedilen sol bekle görüşülüyorsa Balta satılacak olabilir?

Melih Şabanoğlu 'nun canı sıkılmış galiba:p

--------------------huntelaar-----------------------

---Kewell(Babel)------------------Babel(Kewell)------

-------------Arda-------------Biglia(Emana,Hamit)---

----------------------M.Topal----------------------

Babel ve huntelaar alınıcaksa baros düşünülmüyor demektir ama olma ihtimali çok düşük...Hayal kurmak güzel ama...

--------------------huntelaar-----------------------

---Kewell(Babel)------------------Babel(Kewell)------

-------------Arda-------------Biglia(Emana,Hamit)---

----------------------M.Topal----------------------

Babel ve huntelaar alınıcaksa baros düşünülmüyor demektir ama olma ihtimali çok düşük...Hayal kurmak güzel ama...

Tabikide düsünülüyordur.. Hucum gücümüz cok güclü olacak ee nede olsa Hollandalilar en cok önemi hucum'a veriyor :)

babel ve huntelaar olmaz da, hani oldu diyelim... o zaman kewell son yarım saat gibi oyuna dahil olcak olabilir. böylece kewelldan daha çok faydalanılır...

Geri
Üst Alt