# John Heitinga

Ona bakarsan Ujfalusi de çok yaşlıydı. Ünal Aysal askerlik arkadaşını mı getiriyor diye şakalar yapılıyordu.

Ujfa gelmeden önce ölümüne savunmuştum, Cris olayında mesela çok olumsuzdum. Heitinga olayında da bi okadar olumsuzum. Umarım bu sefer yanılan ben olurum gelirse.

Ben herkes kadar olumsuz bakmıyorum; bir adam 87 kere milli olmuş ve Ispanya, Ingiltere liglerinde üst düzey futbol oynamissa alt yapısı da Ajax ise hemen asmamak lazım ki bu herifi sikeciler geçen sezon başında almak için çok uğraşıp alamadi.

Biz kiralamak istersen Everton bonservisi ile vermek istiyormuş. Mancini bu şartlar altında madem para veriyoruz daha iyisini alırız diyerek tranferi iptal ettirmiş.

diyor hürriyet'ten Ali Naci Küçük

veto.png

Hiç gerek yok. Sezon sonu neyse parası verip Ömer Toprak'ı alacaksın arkadaş bu kadar basit. Böylece Milli Takım stoperleri Semih ve Ömer yan yana oynamış olacaklar.

Chadjeou, Gökhan Zan, Hakan Balta, Ceyhun Gülselam'da sırasıyla Ömer Ve Semih'i yedekleyebilirler.

Galatasaray şuan ligin en az gol yiyen takımı. Komik ama gerçek. Bizim sorunumuz ofansta!

Hiç gerek yok. Sezon sonu neyse parası verip Ömer Toprak'ı alacaksın arkadaş bu kadar basit. Böylece Milli Takım stoperleri Semih ve Ömer yan yana oynamış olacaklar.

Chadjeou, Gökhan Zan, Hakan Balta, Ceyhun Gülselam'da sırasıyla Ömer Ve Semih'i yedekleyebilirler.

Galatasaray şuan ligin en az gol yiyen takımı. Komik ama gerçek. Bizim sorunumuz ofansta!

Defansa lider oyuncu gerekmez yani!...Ya da hangisi lider olacak, Semih mi, Ömer mi?!...

Bu ikisi bile gerçek bir ''Defans patronu'' nun yanında, birbirine alternatif olacak çaptalar; Ömer bir adım önde olur tabi...

Kural 5+0+0 bile olsa birini stopere harcayıp sonra diğerlerini düşünmek gerekiyor, çok net...

2011-12 sezonundaki Selçuk-Melo yu hücuma ve skora katkı anlamında bu seneyle karşılaştırmak yeterli...Sneijder a yer açma sorunsalından da fazla Ujfalusi nin yokluğuna bağlıyorum bunların bu kadar defansif oynamasını...Ki hele de Melo en formda ve konsantre sezonunu yaşıyor, Allah nazardan saklasın...

En çok berabere kalan takım olmamızın sebebi bu. Çoğu maçımız 0-0 ve 1-1 gibi bitebiliyor. Her maç en az 2 gol atabilsek zaten kazanırız.

Geri
Üst Alt