# John Heitinga

DK ve AŞ larında Hollanda'yı tutarım hep, belli bir sebebi yok...Takımın en zayıf halkası olarak gördüğüm oyuncudur bu muhterem; ne oyun kurma, ne hava topu, ne çabukluk...Rakibe bodoslama hamle yapsa anca...Saçmalık, aslı yoktur umarım...

Heitinga'ya o kadar saydım ama bir yolla gelmesine razı olurum. Chedjou efendiyi gönderirsek Heitanga gelsin. Yani Chedjou mu Heitinga mı derseniz Heitinga derim.

Heitinga'nın bonservis derdi yok, 6 ay + 1yıl opsiyon deniyor, eger imza bedeli istemezse olur bu iş.

Dany + Chedjou'yu 5m euroya gönderebilsek, Rhodolfo + Heitinga alınır.

Muslera, Eboue, Heitainga, Rholdolfo, Alex,

Melo, Amrabat, Hajrovic, Sneijder,Drogba 10 yabancı etti.

Defans hattımızda ihtiyacımız olan hava toplarına hakim, lider, defansı komple düzene sokabilcek tecrübeli bir adam bu adam Heitinga değil bence ama Mancini istediyse bişey diyemem hayırlı olsun der önüme bakarım ama yok yönetimin dayatma transferiyse rezalet başka bişey değil...

Heitinga candir daha ne istiyorsunuz

Mancini'nin istediği sanmıyorum . Gelirse yönetim transferi olur . Aynı Chedjou gibi . Mancini bas bas bağırıyor Astori'yi getirin Rhodolfo'yu getirin diye . Heitinga çok tehlikeli ve çok riskli bir transfer .

Bu Ched ve Dany den kisa . Bize uzun boyle kafa topu vermeyen stoper lazim artik !!! :mad::mad::mad::mad:

Umarim yonetim boyle bir hataya girismez Heitinga eski Heitinga degilll artikk

Melo orta sahada oynarken bile iki stoperin toplam aldığından fazla kafa topu alıyorken ne Heitinga sı yahu?...

Ujfa geldiğinde de sövmüştüm, inşallah bu da onun gibi olur ama hiç ümidim yok :(

Kulübe faks yollanacak. Heitinga gelmemeli. Hiç mi bir etkinliğimiz yok sosyal medyada ? Elin Avrupalısı x bir oyuncunun takımdan ayrılması veya transfer edilmesi için kulübü mail yağmuruna filan tutuyor. Biz ise hep sınıfta kalıyoruz böyle konularda.

Heitinga bizim aradığımız tipte lider bir stoper değil. Defansımızın boy ortalaması düşük ve Heitinga 1.80 boyunda hava toplarına hakim değil. Ayrıca kademe anlayışı filan hiçte ahım şahım değil. Bu adam Hollanda milli takımının en zayıf halkalarından birisiydi. Fizik olarakta gerekli sertlik yok kendisinde. El birliği ile bu transferin engellememiz şart. Bu yabancı sınırında bize sadece sınıf atlatacak stoperler lazım.

Takıma kazma doldurma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz bu adamları özellikle seçiyoruz.

tutarmı diye bunu denerken 2 3 maç daha tokatlanırız bu sefer 2.lik riske girer cl ye direk gidemezsek mıçtık zaten

Kulübe faks yollanacak. Heitinga gelmemeli. Hiç mi bir etkinliğimiz yok sosyal medyada ? Elin Avrupalısı x bir oyuncunun takımdan ayrılması veya transfer edilmesi için kulübü mail yağmuruna filan tutuyor. Biz ise hep sınıfta kalıyoruz böyle konularda.

Heitinga bizim aradığımız tipte lider bir stoper değil. Defansımızın boy ortalaması düşük ve Heitinga 1.80 boyunda hava toplarına hakim değil. Ayrıca kademe anlayışı filan hiçte ahım şahım değil. Bu adam Hollanda milli takımının en zayıf halkalarından birisiydi. Fizik olarakta gerekli sertlik yok kendisinde. El birliği ile bu transferin engellememiz şart. Bu yabancı sınırında bize sadece sınıf atlatacak stoperler lazım.

Bu işlere taraftar karisamaz hoca getirmenin manasi ne o zaman birakalim transferleri taraftar yapsin maçtan önce SMS ile kadro kursun.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt