# John Heitinga

La adam rhodolfo'yu istiyor gidin rhodolfo'y alin tulun yine kendi kafasina göre hareket ediyor kovun sunu artik ya.

Sizde maaşallah kimseyi beğenmiyorsunuz. Dünya Kupası finali oynamış, yıllardır EPL tecrübesine sahip bir adamdan bahsettiğinizi unutmayın. Heitinga şu andaki tüm stoperlerimizden bin kat daha iyi. Fazla da yaşlı değil bir stoper için.

753px-Sneijder_Heitinga.jpg

aynen renkdaş hem de wes'i anlayacak bir can yoldaşı olur takımda ne güzel:DD

EPL oynayan adamdan zarar gelmez, Ben danyi defansta görmek istemiyorum artık :(

Hollandali stoper isteniyorsa ve Wes e arkadas olmasi icin.

Celtic te oynayan Virgil van Dijk alinsin..

ALLAH YAZDIYSA BOZSUN.

Sneijder istiyorsa karsi gelemeyiz, gelsin :)

telles ve hajrovic'in bile lisansı henüz çıkmamışken nasıl alıcaz, nereye oynatıcaz bilemiyorum

Çok kötü bir oyuncu sırf Hollandalı diye yıllarca geçindi dünya futbolunda A.Madrid'in Everton'ın en kötü savunma oyuncusuydu gidince taraftarlar bayram yaptı. Hem ağır hem aptalca pozisyon hatası yapan, hiçbir özelliği olmayan Chedjou'dan hallice biri...

Kesinlikle Rholdolfo...

Bize hava hakimiyeti çok iyi olan bir oyuncu lazım yer cücesi değil. Sonra eğitim şart yazınca şikayet edenler oluyor.

EĞİTİM ŞART.

İki şampiyonada tvdev full izledim iki maçta resmen takımını yaktı, şansızlık falan değil adam sakar, kazma, agır... Hataya çok müsait...

A.Madrid'de kaç tane kötü maçını izledim, Everton'a geldiğinde zaten foyası çıkmış adı sayesinde gelmişti orda da anladılar bu salakta bişey olmadığını bize iteliyorlar...

Yabanci Stoper alip nerede oynayacak bu kadar yabanci… Ulan 13 yabanci olacak yuh...

Yabanci Stoper alip nerede oynayacak bu kadar yabanci… Ulan 13 yabanci olacak yuh...

Bruma-kiralık

Riera-fesih

Dany-kiralık/bonservis

Muslera

Eboue

Chedjou

Heitinga*

Alex

Melo

Sneijder

Hajrovic

Amrabat

Drogba

10 yabancı yine.

Daha mı iyi olacak, kötü mü zaman gösterecek.

ben anlamıyorum abi şu defans transferini bir türlü beceremediler. geçen sene crisi getirdiler 6 aylığına gördük ne olduğunu. sonra dany sonra chedju hep saçma sapan transferler. şimdide heitinga gibi kariyeri sona gelmiş recep çetin benzeri bir stoper getiriyorlar. sırf tecrübeli diye 1.80 lik heitingayı transfer edecekler. yani bir stoper transfer etmek bu kadar zormu? dünyada en kolay bulunabilecek oyuncu türüdür hemde kalitelisini uygun fiyata rahat bulursun. defans transferi için 3 şart var bizim için önemli. 1-tecrübeli 2- uzunboylu ve güçlü 3- ayağı düzgün. bu özelliklere uyan onlarca stoper var. alın birini gelin alamıyorsanızda boşa para harcamayın.

hoşgeldin paşam

kıçını büyütmeye gelmemişindir inşallah

hızı nasıl hiç bilmiyorum bu herifi

Geri
Üst Alt