# John Heitinga

Gayet iyi transfer.

----------------------------------Muslera-----------------------------------

----------------Chedjou---------J.Heitinga--------Semih Kaya---------------

Eboue------------------F.Melo-----------Selçuk ------------A.Telles----------

---------------------------------Sneijder------------------------------------

----------------------------Burak-------Drogba.

Chelseaye karşı böyle oynarız eğer gerçekten gelirse.

Dany'den hiç bir artısı olmayan oyuncunun gelmesine sevinenler var. Ondan sonra bize kaliteli stoper lazım diyorlar. Biraz dünya futbolunu takip edin. Bir çok konuda haklı çıkıyoruz ama bize hep negatif yorum yapıyorsun diye tepki geliyor. Gerçekten eğitim şart.

6 aylık bir imza kabul edilebilir.Bu süreç zarfında takıma faydası olur fakat uzun dönem için aynı şeyi konuşamayacağım.

Kimse boşa hayal kurmasın transferin bitimine sayılı günler kala 6-7 milyon euro verip transfer yapmayız.Hele Brezilya dan kaç tane şirkete ait oyuncular var.Sene sonuna kadar alırlar tutup tutmayacağını sene sonunda görürüz.Devre arasında yıldız defans kimse beklemesin.

Ben Heitingayi iyi taniyorum. Hollanda milli takim maclarini sürekli izleyen biriyim. Kendisi hic de fena degil. Bizde gayet iyi oynar ve isimize de yarar.

Oh çok iyi yahu. Artık gol yemeyeceğiz. Zaten en büyük eksiğimiz defansımızda idi. Orta sahamız ve forvet hattımız her maç rakibi bunaltıyor, sayısız pozisyon buluyorduk. Forvet desen 25 yaşında seri atik fırtına gibi Drogba ve ultra-mega-süperstar Burak. Şimdi Heitinga ile artık CL bile kazanırız :)

Gelmez zaten boşverin. Bunu da alamayız.

Hollanda'da yasiyorum. Onun icin. Hollandalilar dalga geciyor Heitinga ile. Hollanda futbolunu yakindan takip edersen Hollanda'dan yillardir adam gibi defans oyuncusu cikmadigini bilirsin.

Ingilizler de dalga geciyor. Hatta Everton taraftarlarinin kendisi icin kullandigi kelimeleri yazsam burada hic hos olmaz...

Ha gelir de dunya kupasi derdine hayatinin futbolunu oynarsa bilemem.

Ujfalusi'de ki önyargıyı görüyorum bir çok kişide.Ujfalusi'ye de aynısı yapılmıştı.

Berbat oyuncu.

A. Madrid ve Evertonin yedek oyuncusu bizde neden iyi oynasin?

Berbat oyuncu.

A. Madrid ve Evertonin yedek oyuncusu bizde neden iyi oynasin?

Yedek falan değil, Ajax,Atletico Madrid ve Everton'da istikrarlı ve düzenli bir şekilde oynadı.Hollanda milli takımınında vazgeçilmez oyuncusu, ne olduysa bu sezonun ilk devresinde olmuş.

Yedek falan değil, Ajax,Atletico Madrid ve Everton'da istikrarlı ve düzenli bir şekilde oynadı.Hollanda milli takımınında vazgeçilmez oyuncusu, ne olduysa bu sezonun ilk devresinde olmuş.

hollanda milli takimin defansda pek alternatifleri olmadigi için vazgeçilmez oyuncusu

Geri
Üst Alt