- 4 Ağustos 2009
- 83.531
- 62.165
- 5.093
Deppin korttaki butun hali tavri mimigi flash tv oyunculugu yaw. Kendisinden tam bir sosyapat enerjisi alıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o normal bişey, aktörlerin birçoğunda var enteresan mimikler sergilemek işlerinin yan etkisi olarak. asıl o kezbanın suratından suçluluğu okunuyor bence, duygularını gizlemeyi de bilmiyor çünkü.Deppin korttaki butun hali tavri mimigi flash tv oyunculugu yaw. Kendisinden tam bir sosyapat enerjisi alıyorum.
Amber hanimin suratinda hayatini mahveden bir sosyapatla ayni odada bulunmanin verdigi korkunun yansıması var.o normal bişey, aktörlerin birçoğunda var enteresan mimikler sergilemek işlerinin yan etkisi olarak. asıl o kezbanın suratından suçluluğu okunuyor bence, duygularını gizlemeyi de bilmiyor çünkü.
Yeni karıların yanında yer almışsın kingimAmber hanimin suratinda hayatini mahveden bir sosyapatla ayni odada bulunmanin verdigi korkunun yansıması var.
Senide aynı safa bekliyoruz.Yeni karıların yanında yer almışsın kingim
onun niye hayatı mahvolsun ki zaten sıradan kezbanın biriydi. asıl depp'in bütün film projelerinin iptal olmasına sebep olarak çok büyük maddi ve itibar kaybına sebep oldu. mahkemenin 50 milyon doları o cadıdan söke söke almasını temenni ederim.Amber hanimin suratinda hayatini mahveden bir sosyapatla ayni odada bulunmanin verdigi korkunun yansıması var.
Amber hanimin suratinda hayatini mahveden bir sosyapatla ayni odada bulunmanin verdigi korkunun yansıması var.
ben sadece hanımımın yanında olurumSenide aynı safa bekliyoruz.
ben olaya şöyle bakıyorum. elon musk akıllı adam ki bununla üçlü yapıp fazla muhattap olmadan postalamış. depp biraz saf olduğu için golddigger amberd buna kementi atıp nikahı kıydırmış. mesela elon musk buna nikah kıymayı bırak uzun süreli sevgili bile olmaz bununla.Söyle mantık kurun. Elon Musk dunyanin en zeki, en muthis insani degil mi. Evet öyle. Amber o kadar kötüyse dunyanin en muthis adamının boyle kötü biriyle ne işi olur. Olmaz. Sırf yakışıklı bir oyuncu diye fangirllik yapip deppi tutuyorsunuz. Deppin yerinde ismail türüt olsa amberi tutardınız. Objektif olun.
Demek ki kıymetli kadınlar ile karşılaşıyor renktaş.