Johnny Depp: "Yatakta gördüğüm o şey, aman tanrım"

Deppin korttaki butun hali tavri mimigi flash tv oyunculugu yaw. Kendisinden tam bir sosyapat enerjisi alıyorum.

amerikada da gidip manyak bir kezbana denk gelmek nasıl bir şanssızlıktır. depp'e yazık olmuş

Deppin korttaki butun hali tavri mimigi flash tv oyunculugu yaw. Kendisinden tam bir sosyapat enerjisi alıyorum.
o normal bişey, aktörlerin birçoğunda var enteresan mimikler sergilemek işlerinin yan etkisi olarak. asıl o kezbanın suratından suçluluğu okunuyor bence, duygularını gizlemeyi de bilmiyor çünkü.

depp-finger-comp2.jpg

o normal bişey, aktörlerin birçoğunda var enteresan mimikler sergilemek işlerinin yan etkisi olarak. asıl o kezbanın suratından suçluluğu okunuyor bence, duygularını gizlemeyi de bilmiyor çünkü.
Amber hanimin suratinda hayatini mahveden bir sosyapatla ayni odada bulunmanin verdigi korkunun yansıması var.

Amber hanimin suratinda hayatini mahveden bir sosyapatla ayni odada bulunmanin verdigi korkunun yansıması var.
onun niye hayatı mahvolsun ki zaten sıradan kezbanın biriydi. asıl depp'in bütün film projelerinin iptal olmasına sebep olarak çok büyük maddi ve itibar kaybına sebep oldu. mahkemenin 50 milyon doları o cadıdan söke söke almasını temenni ederim.

Söyle mantık kurun. Elon Musk dunyanin en zeki, en muthis insani degil mi. Evet öyle. Amber o kadar kötüyse dunyanin en muthis adamının boyle kötü biriyle ne işi olur. Olmaz. Sırf yakışıklı bir oyuncu diye fangirllik yapip deppi tutuyorsunuz. Deppin yerinde ismail türüt olsa amberi tutardınız. Objektif olun.

kimi yabanci kaynaklardan gozlemledigim kadariyla (sonuc her ne olursa olsun) *bu son durusma nin gidisati baglaminda *depp'in > public/halk nezninde kazancli ciktigi,onlari yanina aldigi gorusu dile getiriliyor kimi saglam yazarlar tarafindan...
< *jurilerin bunu goz onune alip almamasi kanimca son duzlukte net sekil alir gibime geliyor...

cok ilginc bir mahkeme. yaklasik 6 hafta surecek resmi olarak...
her ikisinin de ozelleri, cocukluklarindan bugune olan onemli donemecleri herkesin takdirine sunulacak bir bakima...
misal ,yanilmiyosam depp cocukken siddete maruz kalmis ailesinden.bunu bu durusmada belirtti.

durusmada *amber'in soz alimi da depp'in sonrasinda baslayacak. bu baglamda amber'in de oz gecmisinden kesitler tahminim depp de oldugu gibi detaya indirgenir mi yoruma acik.

savunmalarda , taktikler elbette farklilik gosterir durusmalarda... bir nevi satranc dersek yanlis olmaz.

Söyle mantık kurun. Elon Musk dunyanin en zeki, en muthis insani degil mi. Evet öyle. Amber o kadar kötüyse dunyanin en muthis adamının boyle kötü biriyle ne işi olur. Olmaz. Sırf yakışıklı bir oyuncu diye fangirllik yapip deppi tutuyorsunuz. Deppin yerinde ismail türüt olsa amberi tutardınız. Objektif olun.
ben olaya şöyle bakıyorum. elon musk akıllı adam ki bununla üçlü yapıp fazla muhattap olmadan postalamış. depp biraz saf olduğu için golddigger amberd buna kementi atıp nikahı kıydırmış. mesela elon musk buna nikah kıymayı bırak uzun süreli sevgili bile olmaz bununla.

Herkes soyle dusunebilir: -benim boyle bir guzel kadinim olsun hergun bana sovsun ve dovsun- ama belirli bir zaman sonra bu "heyecan" artik iskenceye donusecegi belli o yuzden Allah muhafaza kimsenin basina - ne kadar guzel olursa olsun- boyle bir deli kadin vermesin.

Geri
Üst Alt