Johnny Depp: "Yatakta gördüğüm o şey, aman tanrım"

Herkes soyle dusunebilir: -benim boyle bir guzel kadinim olsun hergun bana sovsun ve dovsun- ama belirli bir zaman sonra bu "heyecan" artik iskenceye donusecegi belli o yuzden Allah muhafaza kimsenin basina - ne kadar guzel olursa olsun- boyle bir deli kadin vermesin.
depp' in hatası bu kadını tam tanımadan evlenmesi. evleneceği kadını tam tanıması lazımdı önce, içinden yaratık çıkmış resmen. o yaptığı şeyleri normal bir insan yapamaz, insan okurken geriliyor.

Bu bosanma davasi mi yoksa Depp, tazminat davasi mi acti?
Yatak fantazisinin resimleri var mi?

Keşke amber gibi karım olsa karı tam hayallerindeki gibi
62608083478dfc001859e824

Bu bosanma davasi mi yoksa Depp, tazminat davasi mi acti?
Yatak fantazisinin resimleri var mi?
50 milyon dolarlik tazminat davasi acti Depp, magdur-iskence goren olan Amber degil benim diyor ve onun yalanlarindan dolayi kariyerim ve ismim zedelendi diyor.

Depp ve Heard, boşandıklarından beri mahkemede amansız bir savaş veriyor. Bu haftaki duruşmanın açılış duruşmasında, Heard'ın avukatlarından biri, Depp'le evliliği sırasında yaşadığı sürekli korkuyu anlattı. Avukat, tacizin izlerini örtmek için "Johnny ile olan tüm ilişkisi için" çantasında bir kapatıcı bulundurduğunu söyledi. Heard, Milani markasından bir kapatıcı kullandı.

Amerikan makyaj markası, TikTok'ta yayınladığı bir videoda Heard'ın iddiasını yalanlıyor. "Suistimalin 2014-2016 yılları arasında olduğu söyleniyor, 2016'da boşandılar. Kapatıcının çıkış tarihi: Aralık 2017" gibi geliyor. Milani, videonun altındaki yorumlarda "Bu davadaki gerçekleri göstermek istiyoruz" dedi.

ooww bang 👊

Depp ve Heard, boşandıklarından beri mahkemede amansız bir savaş veriyor. Bu haftaki duruşmanın açılış duruşmasında, Heard'ın avukatlarından biri, Depp'le evliliği sırasında yaşadığı sürekli korkuyu anlattı. Avukat, tacizin izlerini örtmek için "Johnny ile olan tüm ilişkisi için" çantasında bir kapatıcı bulundurduğunu söyledi. Heard, Milani markasından bir kapatıcı kullandı.

Amerikan makyaj markası, TikTok'ta yayınladığı bir videoda Heard'ın iddiasını yalanlıyor. "Suistimalin 2014-2016 yılları arasında olduğu söyleniyor, 2016'da boşandılar. Kapatıcının çıkış tarihi: Aralık 2017" gibi geliyor. Milani, videonun altındaki yorumlarda "Bu davadaki gerçekleri göstermek istiyoruz" dedi.

ooww bang 👊
Böyle karın olsa

İlk darp iddiaları çıktığı zaman çok hakkını yemiştim adamın, sonradan pişman oldum. Peygamber sabrı varmış adamda gerçekten takdir ettim. İnşallah ikisi de layığını bulur.

karı yatağa SIÇMIŞ... sn depp o an kafasına abajuru geçirmediği için madalya fln almalı.
Evde degilmis o an, az once bir iki saat youtube da mahkeme videolarini izledim. Evin temizlikcisi (yanlis hatirlamiyorsam) resmi cekip gondermis o arada zaten Depp evden kacmisti surekli kavga ettiklerinden dolayi. Bir kac hafta sonra evine donup bir kac onemli essaglarini toplamaya gelince de Amber demis ki o benim sicmam degil kopeklerin sicmasi olabilir demis, Depp de mahkeme de: ben kopeklerimi bilirim o kopek boku degildi dedi :asd:

Evde degilmis o an, az once bir iki saat youtube da mahkeme videolarini izledim. Evin temizlikcisi (yanlis hatirlamiyorsam) resmi cekip gondermis o arada zaten Depp evden kacmisti surekli kavga ettiklerinden dolayi. Bir kac hafta sonra evine donup bir kac onemli essaglarini toplamaya gelince de Amber demis ki o benim sicmam degil kopeklerin sicmasi olabilir demis, Depp de mahkeme de: ben kopeklerimi bilirim o kopek boku degildi dedi :asd:
boku alip analiz ettirmeliydi DNA icin.

Johnny yürüyen Gsc gibi yav

Söyle mantık kurun. Elon Musk dunyanin en zeki, en muthis insani degil mi. Evet öyle. Amber o kadar kötüyse dunyanin en muthis adamının boyle kötü biriyle ne işi olur. Olmaz. Sırf yakışıklı bir oyuncu diye fangirllik yapip deppi tutuyorsunuz. Deppin yerinde ismail türüt olsa amberi tutardınız. Objektif olun.

Karı yatağa sıçmış

Karı yatağa sıçmış

Karı yatağa sıçmış

!!!

Geri
Üst Alt