GSC Scout # Jonathan David

Morata gitti dostum morata yok. Icardi ve osimen/başka biri olacak.

Cok da uzulmedim Morata gittiyse yeri doldurmayacak adam degil..Ben icardinin bu sezon da kuslari kudurtacagini dusunuyorum..Yaw cok heyecanliyim 10 haziranda Sane cektik Bernardo Silva da gelirse degil İcardi Osimhen beni koysan 10 gol atarim heralde

Mevzu şu

Icardi üstüne bu adam benzer profil olacak

Geçen sene gördükki asıl farkı oyun içinde Osimhen gibi yırtıcı oyuncular yaratıyor, fizik olarak herkesle mücadele edebiliyor, oyun içinde ciddi katkı veriyorlar.

İki benzer almaktansa diğer profil Osimhen tarzında olmalı

Bedava olması artı tabii, insanı düşündürüyor da bu gelse çift forvete muhtaçsın.

Fransa liginde istikrarlı şekilde iyi oynayan gol atan oyuncu istenmiyor.
İlkay istenmiyor.

Gidin elinizi yüzünüzü yıkayın

Kötü anlamda demedim zaten. Tamamlayıcı oyuncu olarak görüyorum yıldızdan ziyade. Gol katkısını yapar ama takımı sürüklemez. O paraları vermem ben olsam.
Adama bonservis verecek olsan 25 yaşında 25m isterler zaten. 1-2 yıl biz de takıldın 20e satarız. Valencia kadar atarsa 30a satılır. Fener satınca da görürüz ya da

Adama bonservis verecek olsan 25 yaşında 25m isterler zaten. 1-2 yıl biz de takıldın 20e satarız. Valencia kadar atarsa 30a satılır. Fener satınca da görürüz ya da
Fener alsın satsın bize ne. Fener alacak diye oyuncuya o kadar para bağlamanın gereği yok. O maaşla senden alsa alsa Araplar alır bir ihtimal. Bizimkilerin o bağlantısı da yok, becerebileceklerini sanmam.

Fener alsın satsın bize ne. Fener alacak diye oyuncuya o kadar para bağlamanın gereği yok. O maaşla senden alsa alsa Araplar alır bir ihtimal. Bizimkilerin o bağlantısı da yok, becerebileceklerini sanmam.
Bonservissiz oyuncu her zaman düşmüyor. Biz saneyi aldık o pozisyona sane ayarında oyuncu alma imkanın yok. Aynı şey 25 yaşındaki bu arkadaş için de geçerli

Bonservissiz oyuncu her zaman düşmüyor. Biz saneyi aldık o pozisyona sane ayarında oyuncu alma imkanın yok. Aynı şey 25 yaşındaki bu arkadaş için de geçerli
15 imza 10 maaş gibi bir beklentisi yok mu David'in? Yorumlarım bu bilgi üzerine. Bu parayı ben vermezdim. Geri dönüşü de yok o paranın performans haricinde.

Ne bileyim bu adama da laf söyleniyor ya bilemedim. Adam istikrarlı bir oyuncu. Hem Fransa liginde hem cl liginde. Üstelik bonservisi elinde. İmza parası sane gibi taksitle çözülebilir.

Hayır biz osimhenin keyfini daha ne kadar bekleyeceğiz. Artık o da ne karar verecekse versin. Fazla aşk aşık usandırır diye boşuna dememişler. Bekle bekle nereye kadar. Transfer planlamasını da etkiliyor bu durum.

Bir de osimhen bundan 1 ay sonra ben gelmiyorum derse bu seferde davidi kaçırmasaydık diye çok ararız.

Dediğim gibi oyuncu hem istikrarlı bir oyuncu hem de bonservisi elinde.

Özetle Osimhen bir an önce kararını vermeli artık. Vermiyorsa da bizim beklememiz hata.

Geri
Üst Alt