Jorge Jesus: "8 yıllık şampiyonluk özlemini gidermeye kararlıyız"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Jorge Jesus: "Çok çalışmaya devam ediyoruz. 8 yıllık şampiyonluk özlemini gidermeye kararlıyız."

20230513_153829.jpg

Şimdi buna gülmemeliyiz.Puan farkı 5 ve bu Lale Orta ve hakemleri varken her şey olabilir.Konsantrasyonlu 1 şekilde maçlarda ilerlemeliyiz..
Bu sene alenen yapılanları gördükten sonra ben de bu tarz açıklamalara gülüp geçemiyorum. Jesus veya embesil takımından korktuğum için değil fenerin ortacı lalesi ve tetikçi hakemlerinden korktuğum için. Koskoca Galatasaray hiçbir şey yapamadı şu kaşar karıya ya yanarım yanarım ona yanarım.

Bu sene alenen yapılanları gördükten sonra ben de bu tarz açıklamalara gülüp geçemiyorum. Jesus veya embesil takımından korktuğum için değil fenerin ortacı lalesi ve tetikçi hakemlerinden korktuğum için. Koskoca Galatasaray hiçbir şey yapamadı şu kaşar karıya ya yanarım yanarım ona yanarım.
Bu olayı Fbli muhabirler ve yorumcular da söylüyo artık.Şu geçen haftadan sonra bitsin artık bu çile dedikleri zaman Galatasaray o kadar galibiyet serisi yaptı puan farkı niye 5 diye.Düzgün 1 hakem yönetimi olsaydı 10-12 puan farkı atmıştık en azından..

Çok güzel açıklama. Sürekli kaybeden ve küçük bir camiaya yakışır bir eleman.

trabzon maçında ıslıkları duyunca ne diyecek bakalım bunakyus

8 de olur 18 de ..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt