- 18 Mayıs 2011
- 53.360
- 57.304
- 4.613
Jorge Jesus: "Çok çalışmaya devam ediyoruz. 8 yıllık şampiyonluk özlemini gidermeye kararlıyız."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene alenen yapılanları gördükten sonra ben de bu tarz açıklamalara gülüp geçemiyorum. Jesus veya embesil takımından korktuğum için değil fenerin ortacı lalesi ve tetikçi hakemlerinden korktuğum için. Koskoca Galatasaray hiçbir şey yapamadı şu kaşar karıya ya yanarım yanarım ona yanarım.Şimdi buna gülmemeliyiz.Puan farkı 5 ve bu Lale Orta ve hakemleri varken her şey olabilir.Konsantrasyonlu 1 şekilde maçlarda ilerlemeliyiz..
Bu olayı Fbli muhabirler ve yorumcular da söylüyo artık.Şu geçen haftadan sonra bitsin artık bu çile dedikleri zaman Galatasaray o kadar galibiyet serisi yaptı puan farkı niye 5 diye.Düzgün 1 hakem yönetimi olsaydı 10-12 puan farkı atmıştık en azından..Bu sene alenen yapılanları gördükten sonra ben de bu tarz açıklamalara gülüp geçemiyorum. Jesus veya embesil takımından korktuğum için değil fenerin ortacı lalesi ve tetikçi hakemlerinden korktuğum için. Koskoca Galatasaray hiçbir şey yapamadı şu kaşar karıya ya yanarım yanarım ona yanarım.
Şimdi buna gülmemeliyiz.Puan farkı 5 ve bu Lale Orta ve hakemleri varken her şey olabilir.Konsantrasyonlu 1 şekilde maçlarda ilerlemeliyiz..
Ts eski ts degil renkdas gecebilirler iceridets'yi gecme ihtimalleri yok hakemler serefsizlik yapmazsa
hocalari son maca cok iyi taktik ve sistemle cikti, eminim fener macina da iyi hazirlanacaktir, beraberlik de isimize yararTs eski ts degil renkdas gecebilirler iceride
sampiyonlugu garantileyene kadar rehavet kabul edilemez.fark 2
rehevet olmamalı
bu puşta gereken cvbı verdiğimizde rehevete kapılabiliriz.