Jorge Jesus: "Bazen bu ligin sportif gerçekliği olduğunu düşünmüyorum"

Kendilerine hakaret edilmekten hoşlanan bir tff hayla ceza yok şu dallamaya, o zaman hoşlarına gidiyorsa /

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
soru: Arda Güler, Rafa Leao gibi Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkabilir mi?

Jorge Jesus: "Şaka mı yapıyorsunuz yoksa ciddi mi söylüyorsunuz? İkisi birbiriyle çok alakasız şeyler. Arda o seviyelerde değil."

Jorge Jesus: "Leao 17 yaşındayken ilk kez A takıma çıkmıştı ben Sporting'deyken... Farklı oyuncular olduğu için kıyaslanamaz dedim. Şampiyonlar Ligi'nde oynaması zor çünkü burada şampiyon takım üç eleme oynuyor. Arda, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için önce lig değiştirmeli"

Jesus'u sevmem ama mac konusunda size de dedim, Arda konusunda sonuna kadar dogrulari soyluyor herif. Burada siz yinede ovun wonderkid diye.

Ligde sportif gerçekliği olmayan Ersun gitti bir sen kaldın, hakemler olmasa sıradan bir orta sıra takımıydınız

Jorge Jesus: "Şaka mı yapıyorsunuz yoksa ciddi mi söylüyorsunuz? İkisi birbiriyle çok alakasız şeyler. Arda o seviyelerde değil."

Jesus'u sevmem ama mac konusunda size de dedim, Arda konusunda sonuna kadar dogrulari soyluyor herif. Burada siz yinede ovun wonderkid diye.
Alper Arda'da yetenek var

Oynayarak bu yeteneği geliştirmesi gerekiyor

Ama bu ülkede hele de Fb'da kalırsa bundan daha öteye gitme imkanı yok

Akıllı bir çocuk ise derhal Avrupa'ya gitmeli

Jorge Jesus: "Leao 17 yaşındayken ilk kez A takıma çıkmıştı ben Sporting'deyken... Farklı oyuncular olduğu için kıyaslanamaz dedim. Şampiyonlar Ligi'nde oynaması zor çünkü burada şampiyon takım üç eleme oynuyor. Arda, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için önce lig değiştirmeli"

adam haklı ne yetenekler görmüştür Portekiz’de arda kim anasını satayım ahahah

Alper Arda'da yetenek var

Oynayarak bu yeteneği geliştirmesi gerekiyor

Ama bu ülkede hele de Fb'da kalırsa bundan daha öteye gitme imkanı yok

Akıllı bir çocuk ise derhal Avrupa'ya gitmeli
Sana soyle soru soracagim o zaman: 19-20 yaslarindaki Arda Turan mi suanki Arda Guler mi?

seni çıktığın yere sokacağız külyutmaz necmi az sabret

herif arap ismail'den kötü top oynatıyo şerefsizlik yapsın diye üstüne 6 milyon daha verip takımın başına getirmişler

ama yalan yok şerefsizlik konusunda bi marka olduğunu ispatladı pişmaniye reyiz

Sana soyle soru soracagim o zaman: 19-20 yaslarindaki Arda Turan mi suanki Arda Guler mi?
Futbolcu kıyaslamasını hiçbir zaman için doğru bir yaklaşım olarak görmedim Alper

Çünkü her futbolcunun kendine has özellikleri vardır

Ama illa bir kıyaslama yapacaksak olursak

Şu andaki Arda Güler'in bir şeyler başarması lazım ki Arda Turan ile kıyaslayayım

Çünkü Arda Turan bizdeyken epey şeyler yapıp Avrupa'ya gitti

Mevcut haliyle Arda Güler bundan daha fazla ileri gidemez

Yetenek olarak evet yetenekli

ama bunu nasıl geliştireceği ve futbol hayatına yön vereceği kendi seçimleri olacak

Bir sonraki gittiğin yerde o penaltılar kırmızı kartlar olmayınca göt gibi kalacaksın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benfica'ya son dakikada yediği golle şampiyonluğu kaybettiğinde baya üzülmüştüm bu adama. Boşa üzülmüşüm tamda o şekilde şampiyonluk kaybedip kahrolmayı hak edecek kadar omurgasız ve ahlaksız birisiymiş.

Bu şikecilerin tarihinde bunun kadar aşağılık bir teknik direktör hatırlamıyorum bu herif bambaşka bir seviye.

Bunak alışkın tabi bunlara portekiz ligini takip edenler bilir Benfica,porto'nun nasıl kollandigini+5 uzatma olup bunlar gol atana kadar maçlar oynandigini

Geri
Üst Alt