Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.647
- 40.362
- 3.413
Sikender
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper Arda'da yetenek varsoru: Arda Güler, Rafa Leao gibi Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkabilir mi?
Jorge Jesus: "Şaka mı yapıyorsunuz yoksa ciddi mi söylüyorsunuz? İkisi birbiriyle çok alakasız şeyler. Arda o seviyelerde değil."
Jesus'u sevmem ama mac konusunda size de dedim, Arda konusunda sonuna kadar dogrulari soyluyor herif. Burada siz yinede ovun wonderkid diye.
soru: Arda Güler, Rafa Leao gibi Şampiyonlar Ligi seviyesine çıkabilir mi?
Jorge Jesus: "Şaka mı yapıyorsunuz yoksa ciddi mi söylüyorsunuz? İkisi birbiriyle çok alakasız şeyler. Arda o seviyelerde değil."
Jorge Jesus: "Leao 17 yaşındayken ilk kez A takıma çıkmıştı ben Sporting'deyken... Farklı oyuncular olduğu için kıyaslanamaz dedim. Şampiyonlar Ligi'nde oynaması zor çünkü burada şampiyon takım üç eleme oynuyor. Arda, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için önce lig değiştirmeli"
Jesus'u sevmem ama mac konusunda size de dedim, Arda konusunda sonuna kadar dogrulari soyluyor herif. Burada siz yinede ovun wonderkid diye.
Sana soyle soru soracagim o zaman: 19-20 yaslarindaki Arda Turan mi suanki Arda Guler mi?Alper Arda'da yetenek var
Oynayarak bu yeteneği geliştirmesi gerekiyor
Ama bu ülkede hele de Fb'da kalırsa bundan daha öteye gitme imkanı yok
Akıllı bir çocuk ise derhal Avrupa'ya gitmeli
Futbolcu kıyaslamasını hiçbir zaman için doğru bir yaklaşım olarak görmedim AlperSana soyle soru soracagim o zaman: 19-20 yaslarindaki Arda Turan mi suanki Arda Guler mi?