Jorge Jesus Sadece 1 Maç Ceza Aldı

Bir kaç gün önce Fener'in attığı tweetin konusunda Fenerlilere küfür ettiğim için ceza yemiştim.

Şimdi geri döndüm, karşıma çıkan konuya bak. Yine ceza yiyeceğim herhalde, kendimi zor tutuyorum.

Elin karı kılıklı Portekizlisi senin ülkenin ligini şaibe altında bırakıyor yurt dışında Avrupa Arenasında yaptığı saçma sapan ithamlarla hatta suçlamalarla ama sen bu adama hak ettiği cezayı vermiyorsun hatta 1 maç vererek ödüllendiriyorsun.

FT hocamın aldığı ceza ile kıyaslanıyor ama FT hocamın ceza aldığı açıklama bu Portekizli şerefsizin yaptığının yanında devede kulak kalıyor. Normal şartlarda bu adamın Fener'i geçtim direkt ülkeden kovulması lazımdı ama işte işin içinde Fener olunca her şey mübah oluyor.

Allah'ınızdan bulun başka ne diyeyim.

Şu rezalete yorum yapacak kelime bulamadım. Gerçekten fenere herşey mubah bize haram. Şu kararlardan sonra daha utanmadan mağduriyet algısı yapacakları sadece Allah’a havale etmek lazım

Yillarca Fatih hoca’yi savunmaya calistim bu konu da cezalarin art niyetli oldugunu anlatmaya calistim

Umarim herkes anlamistir artik

Bu merdiven olayını niye yapamıyoruz anlamıyorum?

Günaydın, tekrar fitil fitil burnunuzdan gelsin diyelim.

Allahın cezaları.

Fatih hocamızın farklı bir tarifesi vardı
Bu kadar kayırılan bir adam takım olamaz

Adam çıktı aleni bir şekilde hem ülkenin hem de ülke futbolunun itibarını yok edecek açıklamalar yaptı, hem de uluslararası alanda yaptı. Fatih Terim binde birini yapıp 3 maç ceza aldı.

Yapmayın etmeyin hiç mi şerefiniz yok sizin?
Yok kalmamis ellerinde

Böyle bir kollanma dünya üzerinde görülmemiştir. Jesus iti söylemlerden en az 3, atıldığı için 1 toplamda en az 4 maç almalıydı. Terim olsa en az 7-8 maç olurdu. Koç denen namussuz hak mahrumiyeti nasıl almaz ? Resmen göz göre göre doğranıyoruz, çok rahatlar dalga geçer gibi üzerimize oynuyorlar. Herşeyi geçtim, 3 büyük takım açıklama yapıyor tff denen şerefsiz topluluk bir resmi açıklama bile yapmıyor. Var kayıtları açıklanmıyor, orta denen koç yalakası kadın istifa etmiyor. Nasıl bir döneme denk geldik arkadaş, biz bu organize kötülüğe karşı mücadele etmek zorunda mıyız? Sahada savaş, masa başında savaş, kolay bir şey değil bu ve neden yani neden? Bir barca, bir bayern gibi sahada kazanmamız yetmiyor ? Bıktım usandım her sene aynı bok! halende adamlar kendilerini haklı görüyorlar penaltı rekoru kırmışlar halen bizim sivas maçı konuşuluyor çıldırmamak elde değil. Sağlığımı kaybeceğim, seçim bir yandan galatasaray bir yandan.

Aslan'ı sopayla dürtmeye devam edin böyle. Azdırın bizi. Kudurtun..
Ondan sonra mabadınıza pençeyi yiyince odanızda sessizce ağlıyorsunuz.
1 hafta dalga geçecek adam bulamıyoruz..

Fatih Terim'in cezalar ile futboldan soğutulup kulüpten gönderilmesi operasyonu şimdi daha iyi anlaşıldı. Aynısını Okan buruk için de yapacaklar. Suyun karşısında her türlü masa başı ekipleri yerlerini almış. MHK PFDK TFF medya emre amade. Şike hile sezonu...

Bu devran elbet degisek cok uzunda surmuyecek.2022-2023 sezonu apaçık şike sezonudur.Bununla alakalı hesap verecekler.O kadar fazla hesap vermesi gereken hırsız varki ülkemizde, bu Dünyada hesap verdiginizi gormeden ölmek yok.

Herkes fenere kiziyorda devir böyle bir devir gücün varsa sende yap devri bizim gücümüz yok hadi onu geçtim kulübümüzü hukuki dahil.hicbir yolda savunamiyoruz o yüzden Fener'e hiç kizmiyorum hatta yaptıkları şeyler az bile

Yonetim simdi aslinda aciklama yapmasi lazim, baskana 21 gun ceza, ezik baskanlarina ceza yok. Fatih Terime kolaylikla 8 mac , jesus a gostermelik 1 mac. Yoneticileri tehditler savuruyor, ceza bile vermiyorlar. Aciklama yapip , herseyin farkindayiz dememiz lazim. Fenerli pfdk baskani da istifa etmesi lazim. Fenerli Lale de istifa etmesi lazim. Ama iste yonetim cok pasif kaliyor.

Geri
Üst Alt