Jorge Jesus: "Zor ama hak edilmiş bir galibiyetti"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1667850021062.png

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 1-0 kazandıkları Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taktiksel disiplinimiz çok kuvvetliydi. Taraftarımızı da tebrik ediyorum oyuncularıma güven aşıladılar. İlk yarıda iyi olan bizdik, pozisyonlara girdik. İkinci yarıda kırmızı kart gördükten sonra da iyi olan taraf bizdik. Penaltıdan gol atınca da kalemizi savunduk. Zor ama hak edilmiş bir galibiyetti. Rakibimiz özellikle ilk yarıda oyunun ritmini durdurmak için çok faul yaptı ama bu bizim alışık olduğumuz bir şey."

"RAKİBİN KİM OLDUĞUNA BAKMIYORUZ! GALATASARAY, BEŞİKTAŞ, ADANA DEMİRSPOR..."

"Bizim için 3 puan ve liderliği pozisyonunu korumak anlamına geliyor bu galibiyet. Ligde daha çok maç var. Oynayacağımız her maç final maçı. Rakibin kim olduğuna bakmıyoruz, Sivasspor da olsa, Galatasaray, Beşiktaş, Adana Demir de olsa biz o maça 3 puan gözüyle bakıyoruz."

Oyunun ritmini bozmak için faul yaptilar diyor moruk. Ulan o işi siz yapiyorsunuz

Hadi lan sarhoş herif. Sende biliyorsun ne pislikler döndüğünü. Fenerde mutlu da değilsin. Çünkü başarın satın alınmış bir başarı. Bu utanç sana yeter.

andrapoz dede bişey oynamadı ama zamanında hüseyin göçek'e ahlaksız iş veren ali koç sayesinde bu maç kazanıldı. 4 yıllık masaya bırakılan paranın karşılığıydı bu maç. tebrikler büyük türkiye ligi projesi başkanı çapkın ali

senden de bi yol olmaz.sana ragmen hakemleri devreye soktularsa,sana bile guvenmiyolar demek bu.1-2 kötü sonucta zaten oyuncuları paralarsın,onlar da senin fişini çeker.o camia böyle

Bu herifin FB ye kazandırdığı press yeteneğini bizde görmek isterdim. Başka hiç bir albenisi yok.

Nereye kadar hakemle?
Kaç maçı masada alacaksınız?
Dedeee biz senin gibilerini çok üzdük.
DK sonrası görüşeceğiz. Senin gibi tilki değil alnının akıyla mücadele eden, senin gibileri de ağlatacak olan İcardiler kazanacak!

Jorge Jesus: "Taraftarımız muhteşemdi. 90 dakika boyunca ne dediklerini anlamasam da tezahürat yaptılar. Onlara teşekkür ederim."

Zor fikstürün başlasın belki tesadüf eder vicdanlı bir hakemde macinizi yönetirse görürüm ben seni ...

Brezilyadan teklif gelir umarım

Geri
Üst Alt