- 26 Aralık 2008
- 9.244
- 10.684
- 2.468
Daha önce yakmıştık Urfa'da hatırlarsan.Ülkemde peygamber istemiyorum mu diyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce yakmıştık Urfa'da hatırlarsan.Ülkemde peygamber istemiyorum mu diyorsun?
Bunlar nasıl sözleşme yapmışlar net 7.000.000 euro kazanıyordu şampiyon olsalardı herhalde kulübü üstlerine yapacaklardı. Kupaya bile 500.000 euro prim koymuşlar.ÖZEL | Jorge Jesus, Türkiye Kupası’nı kazanırsa 500.000 euro prim alacak.
dedem ya dibine kadar sıyırıyor ibnelerin kasasını
Umut alaycı mesajların beni acayip tahrik ediyor. Devam etttBunlar nasıl sözleşme yapmışlar net 7.000.000 euro kazanıyordu şampiyon olsalardı herhalde kulübü üstlerine yapacaklardı. Kupaya bile 500.000 euro prim koymuşlar.![]()
Ona gore kadro kurarsan bisey olmaz
442 mesela
Kaynak umarım gotundur adminim
@Barış SavaşBarış savaştan duydun o zaman
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Alper Altun bize ilgi anallarından bahseder misin adminimAdmin goethe sever misin?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne duymuş benden
Ciddi ciddi bu adami 6-7M Euro, senelik kemiksiz maas bagliyacaklar.
Vergisiye hersey dagil 8-9m euro senelik sirf hocaya para verecekler.
![]()
6-7-8m euro cok ucuk rakamlar klopp guardiola gelse dahi, en cok borc bunlarda zaten.
Koc istifa ettigi zaman gorecem bunlari, arti bu adam futboldan gram anlamiyor. gundeme takip ederek harekete geciyor
Abi bunlar harbiden salak yaw
Yapacan transfer sadece, bir tane baba forvet (Aboubakar gibi), 1 tane box to box merkez orta saha, 1 solbek, belki bir playmaker kanat.
Yeni sezona hazirsin, arap iso zaten takima taniyor.
Jorgeye gomucen 30 miljon euroya
Lacazette
Moussa Sissoko
Eren Elmali
Scout sag kanat
sampsin
bunlar harbiden mal
Adam iyi hoca da, maliyeti cok yuksek ustellik 67 yasinda daha ne kadar top seviyede performans gosterecek.
Son vurgununa yapacak ve antrenorlugu birakacak bence.
Bunlarda futbol akli denen birsey gercekten yok. Iso suan gayet iyi gidiyor 4-5 transferle takim daha da iyi olacak.
Illa yeni teknik adam isterlerse, cok secenek var.