jorge jesus

F4enF0EXwAEquYl

layık olduğu ligi buldu.
hacı ismayil kılop tam bir derbi canavarı ha. bizi fena etmiş...

İso bizi nerde 3 kere yendi yav

Sneijder maçı
1-0 Kuyt Muyt
Torrentspor dönemi

3 maç oynamadık mı

Şu penaltılardaki Süper Kupa maçı herhalde dördüncü de Selçukla Melo p falan kaçırdı saymam onu.

İso bizi nerde 3 kere yendi yav

Sneijder maçı
1-0 Kuyt Muyt
Torrentspor dönemi

3 maç oynamadık mı

Şu penaltılardaki Süper Kupa maçı herhalde dördüncü de Selçukla Melo p falan kaçırdı saymam onu.
Aynen o maça galibiyet yazmışlar. Uzatma ve penaltıyla alınan maçlar resmiyette beraberlik geçiyor. Bana göre galibiyet yazılması lazım. O yüzden düzeltme yapmadım. Uefa kupasını aldık derken Arsenal'e koyduk diyoruz sonuçta.

Süper Kupa bayık maçtı ama Fb bizden bir tık iyi oynamıştı diye hatırlıyorum. Yabancı sınırında 6+0+4'den 5+3+0'e geçilen ilk maçtı. Volkan'ı atması lazımdı seri penaltılarda hakemin bir de.

Aynen o maça galibiyet yazmışlar. Uzatma ve penaltıyla alınan maçlar resmiyette beraberlik geçiyor. Bana göre galibiyet yazılması lazım. O yüzden düzeltme yapmadım. Uefa kupasını aldık derken Arsenal'e koyduk diyoruz sonuçta.

Süper Kupa bayık maçtı ama Fb bizden bir tık iyi oynamıştı diye hatırlıyorum. Yabancı sınırında 6+0+4'den 5+3+0'e geçilen ilk maçtı. Volkan'ı atması lazımdı seri penaltılarda hakemin bir de.
Yok, Melo ile Selçuk kaçırmaz normalde o kadar diye dedim, Melo mallık yapıyordu gerçi de mevzu Yekta’ya patlamıştı orda da

Bizim tırt hocalara denk gelmiş genelde

Sneijder olmasa malum maçı da kazanamayacaktık

Açık ara lider gidiyordu en son

ama tabii ki yine bir final maçını kaybetmişti.

Geri
Üst Alt