jorge jesus

Mac 1-0 iken 4 oyuncu degisikligi var ve 0 geri dönüş. Kendisine tavsiyem özellikle derbi maclarda biraz rakibi calismasi yönünde. Rakibe gore plan yok. Trabzonda da ayniydi.

Acaba Arena da bjk maçını izlerken ne düşünüyordu.

yerinde olsam mert hakan ve irfan'ı bugün kovar, arda'yı kullanırım onlar yerine.

ne olursa olsun iyi bir hoca ama keskin kararlar alma konusunda yetersiz yönleri var.

şaka maka alacaklar gibi.

çok büyük iş bu adamı getirmek.

ters biri olmasından dolayı sorun yaşamazlarsa başarılı olacağını düşünüyorum.

adam her gittiği takımı ihya ediyor + puan ortalaması üst düzey.

ali koç bu sefer turnayı gözünden vurdu, fener loserliği çare olur umarım

Ebedi dostumuzu ligin Bayern'i yapacaktır.

yerinde olsam mert hakan ve irfan'ı bugün kovar, arda'yı kullanırım onlar yerine.

ne olursa olsun iyi bir hoca ama keskin kararlar alma konusunda yetersiz yönleri var.
Kariyerine baktığımızda zaten kötü hoca demek yalan söylemek olur. Lakin kurduğu kadro olsun, Arda'ya şans vermemesi olsun sıkıntı var ki, bir de Arda kontratındaki süreyi alamayıp 5 milyona giderse sezon sonu tam komedi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kariyerine baktığımızda zaten kötü hoca demek yalan söylemek olur. Lakin kurduğu kadro olsun, Arda'ya şans vermemesi olsun sıkıntı var ki, bir de Arda kontratındaki süreyi alamayıp 5 milyona giderse sezon sonu tam komedi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten 5 milyona gidecek, 300 dakika mi ne almış, 1200 dakika daha alması lazım, fenerin kabaca 25-26 maçı kaldı, her maç 50-55 dakika alması lazim

Jesus'un büyük maç sendromu yeni değil. Benfica'daki son döneminde de Portekiz'in büyükleri Porto, Sporting ve Braga ile 12 kez karşılaşan tecrübeli hoca sadece 3'ünü kazandı, 7 yenilgi aldı."

-Fntk.

gelen topculardan bi arao basuayiyle king az çok iş yapıyorlar. gerisi tirt/vasat altı/pereiranin aldirdigi topçular

pelkasi göndermeleri hataydı

Szalai'nin ne mal olduğunu Vitor anlamış anında kesmişti. Rezalet bir stoper kesicilik özelinde.

Solak ve sevecen diye adam sanıyorlar, maçta da Kerem'e basıp bir şey yapmadım diyor gavat.
Crespo şebegine nedersin. Bir küfür ette icim rahatlasin

berkan'ın icardi'ye attığı pas gol olsa çok ciddi tepkiler alacaktı.

dikkat edin icardi bomboş defans hattı tuzak deniyor orada bile, şanslı ki top bir tık öne gitti zira altay eleştirilse de maç boyu hep doğru çıkışlarla çok golü de en başta engelledi.

konya maçını izleyen fener'e nasıl oynanması gerektiğini anlar dedik zaten ama anadolu takımları bu konuda korkak.

Yanarım yanarım o pozisyona yanarım Yunus az kurnaz olsa goldü icardi yapabileceğini yaptı orda bir adım önde olsa ofsayta düşecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Crespo şebegine nedersin. Bir küfür ette icim rahatlasin

Ben beğeniyorum Crespo'yu ama neden üst seviyeye çıkamadığının göstergesi oldu son maç.

Ama 8 numaraya göre pas kalitesi yetersiz yine de tekniği ve dribblingi iyi.

benficada seferovic ve 2-3 oyuncudan daha darp edilmis dayak yenis hocasir kendisi

Ben beğeniyorum Crespo'yu ama neden üst seviyeye çıkamadığının göstergesi oldu son maç.

Ama 8 numaraya göre pas kalitesi yetersiz yine de tekniği ve dribblingi iyi.
Yok ondan demedim. Kendini durmadan yere atiyor. Sinirimi bozdu herif

Geri
Üst Alt