Jorge Jesus'tan Abdulkadir Bitigen'e Destek: "Her kararı doğruydu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1661205448402.png

Jorge Jesus: "Hakem performansını övmek istiyorum, her kararı doğruydu."

Jorge Jesus: " Hem disiplin hem de taktik anlamında çok iyi bir hakem performansı gördük."

Jorge Jesus: "Güzel bir maç oldu. İki iyi takım sahadaydı. Fenerbahçe bugün kazandı çünkü daha iyi olan taraftı. İki ayda oynadığımız en iyi maç, bu maçtı."

Jorge Jesus: "3 maçta 14 golümüz var, önemli olan da bu. Bugün kazandık, lider olduk ama henüz bir şey kazanmadık. Bizim için önemli olan kazanarak devam etmek. Ben takımıma güveniyorum."

Jorge Jesus: "Futbolda transfer dönemi bitene kadar her şey olabilir. Önemli olan kulüp için iyi şartların oluşması. Bugüne kadar gelen de olabilir giden de. Bu da futbolun bir parçası."

Slazai 2.saridan atilmaliydi

GscimbomMobile

fener xG 1.93 - adana xG 2.49

en iyi oynadığınız maçta durum ortada jj hocam. 0 iq taraftarını kandırmak kolay. bir maç kapanan takıma denk gelin bakalım, bu geçiş oyunuyla nereye kadar gideceksiniz...

lig sonuna kadar kırmızı + penaltıyla götüremezsiniz bu işi. gs, bjk, ts hepsi potada olacak bu yıl. kan alırlar adamdan.

Hakemi tabi ki ovecek boyle bir hakemi her maca isterler artik.

Szalai o sahada kaldıysa kararlar doğru diyen bir adamın aklından şüphe ederim aynı hareket kendilerine yapılsa rakip 10 kişi kalmalıydı Türk hakemleri oyunu yakından takip edemiyor, cesur kararlar alamıyor vb. söylemlerle dakikalarca ağlardı ...

fener xG 1.93 - adana xG 2.49

en iyi oynadığınız maçta durum ortada jj hocam. 0 iq taraftarını kandırmak kolay. bir maç kapanan takıma denk gelin bakalım, bu geçiş oyunuyla nereye kadar gideceksiniz...

lig sonuna kadar kırmızı + penaltıyla götüremezsiniz bu işi. gs, bjk, ts hepsi potada olacak bu yıl. kan alırlar adamdan.
penaltıyı çıkar 1.20 xG den 3 gol atmış fener her zaman böyle olmaz bu işler

Geri
Üst Alt