Jose Mourinho: "Matematiksel olarak savaşmak zorundayız"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1000112655.jpg

Jose Mourinho: "Felaket bir maçtı. Maç ne kadar oynandı, maç içinde ne kadar çok oyun durdu, oyuncular ne kadar çok yerdeydi? Çok defa. Maçın kalitesi çok kötüydü. Teknik hata çoktu. Benim için zayıf ve düşük kalitede bir maçtı. Maçın düşük kalitede olmasından değil takımımdan sorumluyum. Takımım kötü performans sergiledi."

Jose Mourinho: "Birkaç günlük iznimiz olacak. Benim için mutlu bir izin dönemi olmayacak. Oyuncular için kendi mentalitelerine bağlı. Aslında izin olmamasını tercih ederdim ama çok önceden oyunculara söz vermiştik. Pek çok oyuncu 10 günden fazla izin yapamamıştı. Aradan sonra sıkı şekilde çalışacağız."

Jose Mourinho: "Türkiye'de bazı şeyler zor. Uzun kariyerimde hiç görmediğim şeyleri burada görüyorum. Bu tarz olaylar maçın atmosferini de rahatsız ediyor. Aslında oyuncuların çoğu uzun zamandır burada. Alışmış olmaları gerekiyor. Yeni gelen oyuncular daha farklı tutum sergilemeli adapte olabilmek için. Kulübümüz oyunculara en iyi imkanları veriyor. Oyuncuları destekleyecek her şey mevcut. Ben kendi kalitemi ve ekibimin kalitesini biliyorum. Oyuncularımın da biraz daha fazlasını vermeleri gerekiyor."

Jose Mourinho: "Matematik sizin kaçıncı olacağınızı belirler. Matematiksel olarak savaşmak zorundayız."

Jose Mourinho: "Arda beni affetsin ama onlar da iyi futbol oynamadı. Sonuç almak için oynamadılar. Ayrıca, eğer maçta yabancı bir hakem olsaydı, devre arasında yaşananlardan sonra ikinci yarıya çıkmazdı."

(beIN Sports)

takımın uzun süredir çok kötü. kurmuş olduğunuz yapı sayesinde halen 2. sıradasınız yoksa bjk gibi çoktan havlu atmanız lazımdı. sende cukkaladığın tazminatını oturmuş evinde sayıyordun

Eagle olsa daha çok puan alacakları aşikar. Aykut da olsa daha fazla alırlardı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek bir açıklama yapacaksın, sanki benden önce şampiyon oluyordunuz diyeceksin bitecek.

Geri
Üst Alt