- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Jose Mourinho: "Felaket bir maçtı. Maç ne kadar oynandı, maç içinde ne kadar çok oyun durdu, oyuncular ne kadar çok yerdeydi? Çok defa. Maçın kalitesi çok kötüydü. Teknik hata çoktu. Benim için zayıf ve düşük kalitede bir maçtı. Maçın düşük kalitede olmasından değil takımımdan sorumluyum. Takımım kötü performans sergiledi."
Jose Mourinho: "Birkaç günlük iznimiz olacak. Benim için mutlu bir izin dönemi olmayacak. Oyuncular için kendi mentalitelerine bağlı. Aslında izin olmamasını tercih ederdim ama çok önceden oyunculara söz vermiştik. Pek çok oyuncu 10 günden fazla izin yapamamıştı. Aradan sonra sıkı şekilde çalışacağız."
Jose Mourinho: "Türkiye'de bazı şeyler zor. Uzun kariyerimde hiç görmediğim şeyleri burada görüyorum. Bu tarz olaylar maçın atmosferini de rahatsız ediyor. Aslında oyuncuların çoğu uzun zamandır burada. Alışmış olmaları gerekiyor. Yeni gelen oyuncular daha farklı tutum sergilemeli adapte olabilmek için. Kulübümüz oyunculara en iyi imkanları veriyor. Oyuncuları destekleyecek her şey mevcut. Ben kendi kalitemi ve ekibimin kalitesini biliyorum. Oyuncularımın da biraz daha fazlasını vermeleri gerekiyor."
Jose Mourinho: "Matematik sizin kaçıncı olacağınızı belirler. Matematiksel olarak savaşmak zorundayız."
Jose Mourinho: "Arda beni affetsin ama onlar da iyi futbol oynamadı. Sonuç almak için oynamadılar. Ayrıca, eğer maçta yabancı bir hakem olsaydı, devre arasında yaşananlardan sonra ikinci yarıya çıkmazdı."
(beIN Sports)