Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.898
- 22.391
- 2.663
Bu adam ayrılınca çok pis giydirecek fbye görürsünüz altımızda ezildiklerinide itiraf edecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekstra para verirler gidince bizimle ilgili olumsuz açıklama yapmayacaksın maddesi ile.Bu adam ayrılınca çok pis giydirecek fbye görürsünüz altımızda ezildiklerinide itiraf edecektir
Utanmıyorda 10 katı kadro farkı var hakem varJose Mourinho: "Arda beni affetsin ama onlar da iyi futbol oynamadı. Sonuç almak için oynamadılar. Ayrıca, eğer maçta yabancı bir hakem olsaydı, devre arasında yaşananlardan sonra ikinci yarıya çıkmazdı."
Kendi oyunculari balerin gibi dönerek oyun oynatmıyor. Her fener maçında kendi oyunculari kavga cikartiyor.Bir de bunu yapıyor hep. Türkiye'de oyun kalitesi kötü !??! diyip işin içinden çıkıyor. Bizde biliyoruz ligimiz bir premier lig değil ama kalite düşük falan o kadar da değil bugünkü maçta bizim ts maçı da gayet kaliteliydi. Ayrıca daha yeni avrupa şampiyonasında çeyrek final oynadı bu ülke. Bu neyin egosu kibri ? 10 yıl öncesinde kalmışsın beğenmediğin bu lig bile senin seviyenin üstünde.
Kesinlikle anormal rezil edeceğini düşünüyorum fb yi:dBu adam ayrılınca çok pis giydirecek fbye görürsünüz altımızda ezildiklerinide itiraf edecektir
X de dönen muhabbete göre fenerli oyuncular birbirine girmiş acun soyunma odasına inmiş falan diyorlar da doğru mudur bilmem.Soyunma odasında ne olmuş?
İmkansız 13 milyon euro diyorlardı tazminatı ve pazarlık yapmaz bu adam ,hiç kovma ihtimalleri yok bence ama ali pismandir eminim, azizin gazıyla getirdik diyeMuhtemelen yeni yıla vedalaşmış olurlar.
Kimi getirecekler acaba onu merak ediyorum.
Alinin umrunda olmaz, bankasından maaş alan emeklinin toplu parasının 2 saatlik faizi. Cebine akan paranın hadi hesabı yok adam cenneti yaşıyor.İmkansız 13 milyon euro diyorlardı tazminatı ve pazarlık yapmaz bu adam ,hiç kovma ihtimalleri yok bence ama ali pismandir eminim, azizin gazıyla getirdik diye