Haber Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum"

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum. Kulübümüz için temel konu Şampiyonlar Ligi olsaydı, Feyenoord ile Benfica maçları dönemlerinde bir şeyler gerçekleşirdi diye düşünüyorum."

Jose Mourinho: “Yarınki maçın kolay olduğu yönünde açıklama yapan kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Belki kulüp içinde kendisini güçlendiren bir açıklama olabilir ama onu tanımıyorum.”

Adam haklı Ali Koç yatiyla tatil yapmaktan kuluple ilgilenmiyor. Keske acun duruyor olsaydi kulup iyice basibos kaldi.

Kaç transfer istiyorsun daha diye de söyleyemiyorlar ya. Mou bildiğin kovulmak istiyor.

Kaosa gel

Fenerbahçe Asbaşkanı Hamdi Akın: " Benfica'yı çok rahatlıkla geçebiliriz. Niye geçmeyelim! Ne var ki Benfica'da. Gördünüz işte burada. Çok da önemli bir takım değil."

Jose Mourinho: "Yarınki maçın kolay ve zor olacağına dair yapılan açıklama yapan kişiyi tanımıyorum. Bu durum takımımın oyununu etkilemeyecek. Belki kulüp yapısı çerçevesinde kendisinin konumunu güçlendirebilir ama dediğim gibi kendisini tanımıyorum. İsmini bilmiyorum."

Kovulmak için herşeyi yapacak bu herif.

Gercekten cok kucuk kulupler ama kendi kendilerini bu kadar kucuk dusuren bir TD hic olmamisti bugune kadar. Bir de bu saklabana 12 milyon euro maas veriyorlar. Adam utanmasa PTT 1. lig takimiyiz diyecek. Asil komik olan da o duruma dusuren kisinin de Mourinho ve onun kepaze TDlugu olmasi.

Kendi bokunuzda bogulun.

Geri
Üst Alt