Haber Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum"

Daha ne alsınlar 12.ön liberonu aldırmadın mı daha 2 gün önce. Ama olsun böyle devam crying one.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam bu sezon Fener'i bilerek manipüle edecek gibi geliyor bana nedense. Yönetime döndürdü iyice oklarını.

''Bu işte bir terslik var, beni niye göndermiyorlar, tazminatım da tazminatım'' dedi ve düğmeye bastı demek ki

Tazminati her turlu alacak, tazminat icin degil bence bu aciklamalar. Bissouma'yi aldik diye okudum. Ofkeli.

Tazminat yükleniyor
Ulan insanda az utanma olur hala bu tazminatöre dayanıyorlar
Koç da olsan yüzün olsun

Mourinho berbat bir hoca. Ali’nin beceriksizligini bahane ederek kendini aklamaya calisiyor. Sinsi herif.

Beter olun.

Amrabat' ı da yeni önliberoyu da aldıran kendisi ki ısrar ettiği üç stoperli sistemde DM tandanslı oyunculara pek yer yoktur, merkeze tam B2B oyuncular gerekir. Sorulduğunda Fred de 6 numara oyuncusu olduğunu söylüyor ayrıca. Aynı tip oyuncuları yüksek maliyetlerle takıma dolduruyor, sonra da kadroda yeterince çeşitlilik olmadığından şikayet ediyor hazret. Takım hücumda organize olmaktan aciz, çözüm olarak istediği adam, en bariz defosu fazlaca top kaybı yapmak olan Aktürkoğlu.

Kendisini ezelden beri 'overrated' bulduğumu hep ifade etmiş, 'düşman başına' demişimdir; tam da istediğim oldu...

Geri
Üst Alt