Haber Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum"

Bir insan bu kadar parasi olupta milyonlarca insana karsi rezil olup hicbirsey yokmus gibi devam etmeside ayri bir karaktersizlik seviyesi.Her taraftar tarafindan daş daş olmayi nasil başardin:D

Fenerbahçe tarihinin en önemli en kritik maçı öncesi taraftar ile yönetimi birbirine düşürmeyi başardı tek derdi para tek derdi tazminat

Haftalardir kovulmak istiyor zatende, kovamiyorlar. Hatta yarin elenmek bile istiyordur bu. Tazminatini alip defolup gitmek icin.

Kılıçları çekmiş kurnaz. Yarın tur gidince sorumluluğu şimdiden üstünden attı.

Neyse bizim için güzel. Bu kamili takip eden oyuncuların da konsantrasyonu düşük olacaktır.

Dileğim Benfica en az iki farkla maçı alsın.

Yarın koyu fenerliyim. Hem Ali hem Mourinho kalsın, bu tarz açıklamalar duyalım hep

Transfer olayı bir şey değil de hamdi Akın a saplaması gerçek bir aziz yıldırımcı olduğunu gösterir mou nun 😀

Otur lan assaaa demiş resmen 😀

Yarın ki mağlubiyetin bahanesini hazırlamış bu arada
Seçime kadar önce mou sonra koç gidici

Bu adamın tazminatı maaşı kadar falan değildir ya. Muhtemelen 30-40 tazminat yazdırmıştır. 25 falan olsa çekmezlerdi derdini. Ayrıldıktan sonra susmak içinde para ister bu adam. İnşallah vermezlerde analarını laciverte boyar.

Bunun bir sonraki aşaması,roma döneminde olduğu gibi canlı yayında yöneticilere ve başkana isim vererek laf etmek romada ise yaramisti ertesi hafta kovmuslardi

Oynayacağı savunma futbolunun olası mağlubiyette yönetime, galibiyette ise kendisine yazdırma açıklamaları bunlar… rakibe de ben küçüğüm bana saldır da kontratdan bir gol bulup sizi eleyeyim yemi…

Baris olayi patlayinca seviniyordunuz kaos var diye he mi?

Alin size kaos hahah

İngilizce bilenler fener röportajları orijinal halini dinleyin derim,bunların tercümanlari çoğu ters cümleyi kafasına gore çeviriyor bazen
Bugünde gömdugu seylrr transferden ziyade kulübe ve aliye gömdü cok bariz sekilde

Geri
Üst Alt