Jose Sosa, Milan'a Transfer Oldu!

Beşiktaş işte bundan 6 yılda 1 şampiyon oluyor.

Sosa & Gomez giderse yerini zor doldururlar.

BJK yerine Sneijder'i alabilir.

Dikkatli olmamız lazım.

herifler 1 kez sampiyon oldu, butun takım dağıldı.

BJK yerine Sneijder'i alabilir.

Dikkatli olmamız lazım.

1dopBb.jpg

Sosanin yeri dolar da gomezin yeri dolmaz. Adam resmen ikinci baharını yaşayıp tak oturdu takım kimyasına.

Aslolan Galatasaray !!!

Sosa geçen senenin en etkili ismiymiş baktım az önce. Hucüm'da en etkili silah. Gomez kendi pozisyonunu yaratan biri değil. Yarı yarıya düşer performansı Sosa giderse kalsa bile Gomez.

Sosa geçen senenin en etkili ismiymiş baktım az önce. Hucüm'da en etkili silah. Gomez kendi pozisyonunu yaratan biri değil. Yarı yarıya düşer performansı Sosa giderse kalsa bile Gomez.
Gomez köprü olma özelliğine sahip ve golcü sezgileri çok iyi.

Sosa geçen sezon Oğuzhanin extrasi ile ekmek yedi. Basit oynuyor sosa ve extrasi duran toplar tabiki. Ben okadar etkili görmedim sosayi maç içinde ki rolünde. Oğuzhan çok daha etkiliydi. Bide gizli kahramanları atiba vardı yani. Adamların en önemli isim bu atiba

Aslolan Galatasaray !!!

Beşiktaş, Jose Sosa'yı 7.5 milyon Euro karşılığında Milan'a satmaya karar verdi. (NTV Spor)

Bu besiktasin son 3 sezondaki transfer politikasi ders olarak okutulmalidir cok acik ve net

tapatalk

Milan ve Beşiktaş, Jose Sosa için 7,5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Sosa, yarın sağlık kontrolünden geçecek. (via @DiMarzio)

Fiko dört köşe olmuştur.

7.5 m avro Sosa ya az. Yazık olmuş

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caşua yı alırlar. gerçi sosa ne oynuyordu ne oynamıyordu bilmiyorum yuzunu bile görmedim

şenolun istediği bi başka adam Çaşua yıda biz aldık şenol dellenme nöbeti geçircek yine fikoyu vursa bari

Geri
Üst Alt