Jose Sosa, Milan'a Transfer Oldu!

Adamlara bir stoper, bir solbek, bir ortasaha, bir kanat, bir forvet lazım.

Şenol hoca, Fikret'in ketumluğu yüzünden kalp krizi geçirmese bari.

Valla onu bunu satıp adam almazlarsa yerine büyük takım falan olamazlar. Bu sene hortlarsak yine babayı alır BJK. İyi para evet ama oyuncu satarak büyük takım olunmuyor. Lakin alım satım işlerinde bizimkilerin ders alması gereken şeyler var.

7.5 milyon Euro ya satilmis.

sosa_saglik_milan.jpg

İnter milan gibi kulüplerde ne vizyon kaldı ne akıl... Şöyle saçma sapan adamlarla uğraşıyorlar inter gider melo-tellesi alır milan hondayı 10 numara pozisyona diker ..

Milan da iyice cöplüge döndü.

Eski halinden eser kalmadi.

Beşiktaş fazla güç kaybetti ben anlamadım bu adamları şampiyon kadroları tamamen dağıldı. Sağ bek ve Sol bek alarak kurtardılar sanıyorlar herhalde. İkiside 32 yaşında yav.

BJK iyi sokmuş Milan'a.Şenol hoca faktörüyle BJK çok dağılmaz gerçi.Adam en iyi yerli td.

bu arada bizde bjkye ıyı soktuk 3 gun evvel halen aklımda :melo:

7.5a oyuncu sattılar lan 31 yaşında adam.

tarık oljanla umudu satamıyok biz üstüne para verip Allah kahretsin

Inter bu sene fena transferler yapmadı da Milan çok iyi durumda değil hakikaten, uzun süredir borçlular ve talip oldukları oyuncular diğer kulüpleri tercih ediyor. Çin'liler para akıtırsa İnter gibi toparlarlar sanırım.

Melo artık oynayamaz İnter'de pek, Mancini zamanıydı o dallamalıklar.

konuyu okuyan tinerci arkadaşlarımıza sevgilerimizi iletiyorum

küçük takımlar işte böyle dagılır..iyi oyuncularının aklını buyuk takımlar çeler.

Adam toplam 6 maç oynamış

Devre arası kiralasak güzel hamle olur

Tolga De Jong ve Sosa ile çok güçlü orta sahamız olur, Selçuk ve Sneijdersiz orta saha..

Geri
Üst Alt