Josef de Souza 12 Milyon Euro Karşılığında Al Ahli'de!

bu işte bir iş var birden arabistan bjk fenerli oyuncuları acayip fiyatlara satarken Gomis gol kralı 6 milyon bunun adı ciddi beceriksizlik yada bir anlaşma var arabistanla .

Acaba managermi goturuyo 4/5 mil eurosunu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Gomis in risk seviyesi yuksek bir oyuncu oldugunu dusunuyorum

Aksi takdirde bundan genc halinde bize de 2,5 milyon euro alan kulubu birakmazdi diye o zaman da dusunuyordum

Yani bu adamin piyasasi biraz bozuk nedense

Ama feghouli tek haneli rakamlara gitse ornegin , o zaman ben de memnun olmazdim

Josef hıyarı bile bizim gol kralından daha değerli hatta 2 kat değerli 1 topçu oldu ya helal yönetim 40 yıl uğraşsanız yapılmayacak şeyi 5 dk da yaptınız

Bir kural vardir . Malin degerini satici belirler ama alici almadikca o deger degil , sadece bir fiyat etiketidir

Catlasak da patlasak da , bir gunde liverpool bir kaleciye 80 milyon euro verirken , seni finale kadar getiren kaleci bu yasta turkiyeye bjk surgunune gonderiliyor

Bu bizim josef gomis orneklerinden cok daha net bir ornek

Acaba liverpool lular "bu kaleciyi bir macla astiniz bitirdiniz , bu adam 2 sene kiraya verilip TR liginde koreltilir mi" diyorlar midir

Acaba managermi goturuyo 4/5 mil eurosunu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
En basindan beri bunu diyorum adamlar.menajer e sattiriyor,rakam icinde diyorlar ve bunu ffp den.geciriyorlar dogrubdurust bir denetleme olsa cok takim patlar ama isin icinde buyukler de var bu sebeple patlayacagini sanmam,mesela tosic tas catlasa 2,5 tur gerisi de.menejer parasidir keza Souza ve Guliano da oyke yoksa diretir gitmezlerde,ikna nasil okuyor saniyorsunuz,yok comolli seniniynatmayiz.demis yok bilmemne gecin bunlari tehdit etsin bakalim futbolcuyu ali koca fifa da nasil İstiklal Marsini söyletiyorlar bir yerlerini sıkarak

Bu konuda Altan kardeşim güzel bir nokta yakalamış.

Arabistan gibi ülkelerde seyir zevki yüksek oyuncular alınır lakin bu tarz ağır işçiler pek tercih edilmez. O yüzden ilginç 1 iş olmuş

Futbolda bir cikis ariyorlar . Zidane elestirilmisti mesela katar konusunda

Adam bir futbol elcisi olarak ulkenin kaderini degistirecek , onemli gorevler bunlar

Demek ki araplar da estetige yatirim yapiyorlarmis

Bilmedigim bir konuda nasil golge dusurebilirim . Ogrenmis oldum iste estetik konusunu

alırken pahalı , satarken ucuzu ilke eninmişiz siz hala diyin yok yaşlı yok çok alıyor yav he he tosic orda oda aynı yaş aynı fiyata gitti , malın fiyatında en önemli şey kalitedir gerisi sonra gelir bizim mal fbnin üründen değersiz mi , arada 2 kat fark var yahu akıl mantık işi mi

Olmayabilir ama bir onceki transferinde de benzer oran var iki oyuncunun

Gomis ten kulubu 2,5 kazanmisti , gui den 7 , joseften 8

BAE'de transfer dönemi kapanmış mı.Oraya da 3-5 birşey iteleyebilirler şayet açıksa transfer

Olmayabilir ama bir onceki transferinde de benzer oran var iki oyuncunun

Gomis ten kulubu 2,5 kazanmisti , gui den 7 , joseften 8
-
guli için lafım yok iyi kötü istatistik kastı zaten

ama josef fb'de değerini katlıyacak herhangi bir şey yapmadı gomisle karşılaştırınca hele yanında mustafa pektemek gibi kaldı.

hadi 2 3 m gomisin huysuzluk payı var 12 ye 9 olsa yine tamam derim ama 12 ye 6 çok az yada 9 ya 6 olsa sonuçta piyasa değeri vardır ve o değeri o yıl ki satışlar belirler ortada acayip dengesizlik mevcut oldu böyle.

alırken pahalı , satarken ucuzu ilke eninmişiz siz hala diyin yok yaşlı yok çok alıyor yav he he tosic orda oda aynı yaş aynı fiyata gitti , malın fiyatında en önemli şey kalitedir gerisi sonra gelir bizim mal fbnin üründen değersiz mi , arada 2 kat fark var yahu akıl mantık işi mi
Tosic 4.5a gitti

Bir de orada da transferin son günleriydi sanırım, Beşiktaş tok satıcıydı yani orada da.

Tok satıcı olmak önemlidir böyle konularda.

Tosic 4.5a gitti

Bir de orada da transferin son günleriydi sanırım, Beşiktaş tok satıcıydı yani orada da.

Tok satıcı olmak önemlidir böyle konularda.
Biz son durak olabilseydik dediğinde haklısın da Gomis olmazsa Negredo alınacak olmazsa Soldado alınacak diye ortaya haber saldıkları için elimiz de o kadar güçlü olamadık masada.Son durak bize gelseler sonuna kadar zorlanırdı.Yoksa fenerde bjkde 6 milyona havada karada satardı Negredoyla Soldadoyu

Biz son durak olabilseydik dediğinde haklısın da Gomis olmazsa Negredo alınacak olmazsa Soldado alınacak diye ortaya haber saldıkları için elimiz de o kadar güçlü olamadık masada.Son durak bize gelseler sonuna kadar zorlanırdı.Yoksa fenerde bjkde 6 milyona havada karada satardı Negredoyla Soldadoyu

sorun şu ama o 2 si işe yaramaz oyuncu mesela bizde ki eren gibi görüyorlar biz iyi oyuncuyu ucuza sattık onlar kötüyü iyi fiyata satıcaktı.

Geri
Üst Alt