Josef de Souza 12 Milyon Euro Karşılığında Al Ahli'de!

Linç edimek istemem ama Josef 8-9a gitse kimse ses etmezdi ..Bu adam geçen yıl nerdeyse 15 civarına Premier lige gidiyordu o da mı transfer şikesi..Üstelik fenerin açık ara en iyi topçusu yaşı da 29..Guliano fenerin en çok gol katkısı yapan oyuncusuydu onun da yaşı 28..

Gomis 33 yaşında ve çılgın attı bu sene .. bana kalırsa ederi 8-9du biz 6ya sattık... Bence burada bizim aptallığımızı konuşmak gerekir.. Çoğunuzun çöp dediği burun kıvırdığı feghouliye de 13 milyon teklif gelmiş kendi gitmemiş fbnin oyuncularından daha kötüydü geçtiğimiz sezon..

Sözün özü fbnin transfer şikesinden ziyade bizimkilerin beceriksizliğinin ön planda olduğunu düşünüyorum..Gomis fikonun elinde olsa min.10-12ye giderdi

sorun şu ama o 2 si işe yaramaz oyuncu mesela bizde ki eren gibi görüyorlar biz iyi oyuncuyu ucuza sattık onlar kötüyü iyi fiyata satıcaktı.
Tamam işte pazarlıkta elindeki gücü alıyor bu durum.Ben sana bunu veriyorum en fazla diyor adam yoksa gidip o fiyatın da altına başkasını alacak.Alternatifleri leş olunca senin malının değeri de ister istemez etkileniyor

bizdede son gündü ama tok alıcı onlardı

baktım şimdi evet 4,5 muş 5,5 diye aklımda kalmış
Evet çünkü teneke bağlayıp göndermeye çalıştık o açıdan kötü bir süreç yönetimi oldu.

Ben bu şartlarda çok da kötü bir satış olarak görmüyorum maaşı 1.5 olsa 10 kağıda giderdi belki yine de.

Örneğin Amrabat'a o kadar laf edildi ama Riera daha fazla paraya mal oldu bizim için, maaşı göz ardı ettiğimiz sürece bunlar olacak.

Evet çünkü teneke bağlayıp göndermeye çalıştık o açıdan kötü bir süreç yönetimi oldu.

Ben bu şartlarda çok da kötü bir satış olarak görmüyorum maaşı 1.5 olsa 10 kağıda giderdi belki yine de.

Örneğin Amrabat'a o kadar laf edildi ama Riera daha fazla paraya mal oldu bizim için, maaşı göz ardı ettiğimiz sürece bunlar olacak.

maaş yüksek ama adamlar 8 verip aldılar yani arapları çok enterese etmez maaş oyuncu gitmek için her türlü uçuk 1 miktar ister.

maaş yüksek ama adamlar 8 verip aldılar yani arapları çok enterese etmez maaş oyuncu gitmek için her türlü uçuk 1 miktar ister.
Tamam da 3.5 veriyorsun zaten keş para olarak senden isteyeceği 6 olur.

Josef alsa alsa 4 almıştır, Giu da öyle.

Onu geçtim ikisinin de hala satılabilitesi var, Gomis'in yok artık.

Tamam da 3.5 veriyorsun zaten keş para olarak senden isteyeceği 6 olur.

Josef alsa alsa 4 almıştır, Giu da öyle.

Onu geçtim ikisinin de hala satılabilitesi var, Gomis'in yok artık.

bende asıl onu merak ediyorum

feguli
maicon
belhanda

kaça satılacak eğer bunlar da düşük rakama giderse net olarak bizimkilerin beceriksizliği belli olacak.

Fark yanlız şurda adamlar oynayacak oyuncularını satıyorlar biz ise bu sene verim alamayacağımız oyuncuları satmaya çalışıyoruz.

Josef 10 numara bir oyuncu olmasa da adamların temizlik gücüydü açıkları kapatan sağlam bir ön liberoydu görevinin adamıydı. Açıkcası gitmesine sevindim.
sana katılmıyorum. yabancı sınırı var. dediğin işi iyi kötü mehmet topalda yapar. aykut, topal ve josef'i birlikte oynattığı için 1 sezon boyunca o yüzden fbliler joseften nefret ediyor yoksa abarttıkları kadar çöp bir adam değil ama şuanki kadro yapıları gereği daha öncelikli mevkilere transfer yapmaları gerek o yüzden josef'in gitmesi büyük bir eksiklik değil bence fb için.

sana katılmıyorum. yabancı sınırı var. dediğin işi iyi kötü mehmet topalda yapar. aykut, topal ve josef'i birlikte oynattığı için 1 sezon boyunca o yüzden fbliler joseften nefret ediyor yoksa abarttıkları kadar çöp bir adam değil ama şuanki kadro yapıları gereği daha öncelikli mevkilere transfer yapmaları gerek o yüzden josef'in gitmesi büyük bir eksiklik değil bence fb için.

Ön libero çağımız futbolunun can damarıdır ilk basandır tehlikelerle ilk mücadele edendir defansa ofansa yardım edendir ilk topu oyuna sokandır eğer topal'a bakacaklarsa 1 sezon boyunca o bölgeye transfer yapmayacaklarsa fener'i yancı olarak alalım bu sene

Turk futbol tarihinin en iyi transferidir.
boyle kazmayi rekor ucretle satmak ise fenerbahcenin buyuklugudur

Kabul etmek gerekir ki biraz fazla bu rakam

Cunku lokal olarak faydali goruyorsak da kendisini gosterecegi bir uluslararasi mecra yoktu yakin zamanda

Bu adama 12 milyon euro , biraz fazla

Ama ne kadar fazla ? 7-8-9 milyon euro gibi bir piyasasi var

Kabul etmek gerekir ki biraz fazla bu rakam

Cunku lokal olarak faydali goruyorsak da kendisini gosterecegi bir uluslararasi mecra yoktu yakin zamanda

Bu adama 12 milyon euro , biraz fazla

Ama ne kadar fazla ? 7-8-9 milyon euro gibi bir piyasasi var

2 3 milyon fb eklemiştir ffp için boluyla 1 m lik iş yapan burda fırsatı kaçırmaz ama öyle böyle net ellerine 7 8 m geçti zarara girmeden sevmedikleri bir topçuyu yolladılar bence iyi iş yaptılar , kan değişikliği için arada lazım böyle hamleler.

Ön libero çağımız futbolunun can damarıdır ilk basandır tehlikelerle ilk mücadele edendir defansa ofansa yardım edendir ilk topu oyuna sokandır eğer topal'a bakacaklarsa 1 sezon boyunca o bölgeye transfer yapmayacaklarsa fener'i yancı olarak alalım bu sene
adamlar batık durumda 600M€ borçları var. her mevkiye en iyi adamları alacak halleri yok. Eğer elinde josefle hemen hemen aynı tipte olan seviye olarak daha düşük olsada türk bir oyuncu varsa josef yerine adam almayıp stoper gibi daha öncelikli mevkilere adam almaları normal bence.

Josef de Souza: "Ne zaman maç kaybetsek, Topal ile birlikte oynamamız sorun oluyordu. Fenerbahçe kadrosunda ikimizin oynamasından daha iyi bir seçenek yoktu. Artık birlikte oynamıyoruz ve şu an neler olduğunu görüyoruz."

Dqi9BP_XQAEiWuS.jpg

Josef de Souza: "Ne zaman maç kaybetsek, Topal ile birlikte oynamamız sorun oluyordu. Fenerbahçe kadrosunda ikimizin oynamasından daha iyi bir seçenek yoktu. Artık birlikte oynamıyoruz ve şu an neler olduğunu görüyoruz."

Dqi9BP_XQAEiWuS.jpg
Haklı adam.. Kros modric vardı da bunlar mı oynadı.. Fb her daim pozisyon az veren bir takım olmuştur bu sezon normalin çok üstünde pozisyon veriyorlar

Fenerden bir oyuncuyu bonservissiz transfer etme hakkın var kimi alırsın deseler Josef derdim.

Adamlar ellerindeki en mücadeleci ve sert orta saha oyuncularını böyle teneke takıp gönderdiler.

Beşiktaşlilar da Talisca pas oyununu bozuyor oh iyi ki gitti falan diyordu.

O kadar kabız oyuncu varken ihale hep çalışanlara kaldı :)

Fenerden bir oyuncuyu bonservissiz transfer etme hakkın var kimi alırsın deseler Josef derdim.

Adamlar ellerindeki en mücadeleci ve sert orta saha oyuncularını böyle teneke takıp gönderdiler.

Beşiktaşlilar da Talisca pas oyununu bozuyor oh iyi ki gitti falan diyordu.

O kadar kabız oyuncu varken ihale hep çalışanlara kaldı :)
12 m euroya gönderilen adamı teneke bağladılar diye lanse etmek yanlış.

Talisca konusunda haklılardı pas oyunu konusunda ama adamın skor katkısını başka oyuncudan alamayacaklarının farkında değillerdi.

Byük takımların hepsi ellerindeki en iyi oyuncuları gönderdiler. Bjk taliscayı, fb guliano ve souzayı, biz gomisi. Şimdi hepsi tataftarını kabız ediyor. Üç büykler bu kadar aptal idare edilirken bile başakşehir şampiyon olamazsa birdahada sittin sene olmasın zaten.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizde olsa 3 level atlar takım tosbağalar oynuyor

Babanız Galatasaray

Geri
Üst Alt