Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.676
- 20.238
- 2.193
Bunu diyorsan kanıtlamak zorundasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseyi savunmuyorum. Kaldiki rizenin febenin köpegi oldugunu herkes biliyor. Primede gerek yok yani. Adamlar dusme hattinin oralarda olmasina ragmen, hadi prim de aldi diyelim. Nasil bukadar kötu oynuyor ozaman?Kimi savunuyorsun Fenerbahçenin prim vermediğini nereden biliyorsun ben hiç inanmıyorum adam doğruları söylemiş.
Kendinden biliyor işiPrim verilirken yanlarindamiydin? Hadi prim verildi diyelim, prim alan takim bukadar kötu oynarmiydi?
Les camia oldukları konusunda hem fikiriz ancak prim alan takım mükemmel oynayacak diye bir olay yok. Son dakikalarda 3 0 'dan 3 2 ye getirip deli gibi bastıran bir rize vardı umarım rize düşer bu sene zor olsada.Kimseyi savunmuyorum. Kaldiki rizenin febenin köpegi oldugunu herkes biliyor. Primede gerek yok yani. Adamlar dusme hattinin oralarda olmasina ragmen, hadi prim de aldi diyelim. Nasil bukadar kötu oynuyor ozaman?
Bejekeye kalsa herkes bunlara yatsin istiyor. Ikiside birbirinden leş camialar anliyacan