Josef de Souza: "Rizespor'un berabere kalması için inanılmaz prim ortaya koyuldu"

İnanilmaz bi aciklama direk suc isnat etmis..
Demekki duyumu cok ciddi neler dönüyo Ali sen ne pis admmissin Aziz yaninda insanmis yazik ..Koca aile basedemeyip vermis futbola bizim abdurrahim 1 bu 2
Cirkef herif insallah batarsin bu sene olamazsin da...Herif parayla hatayi rizeyi kumasi yapti

Kimi savunuyorsun Fenerbahçenin prim vermediğini nereden biliyorsun ben hiç inanmıyorum adam doğruları söylemiş.
Kimseyi savunmuyorum. Kaldiki rizenin febenin köpegi oldugunu herkes biliyor. Primede gerek yok yani. Adamlar dusme hattinin oralarda olmasina ragmen, hadi prim de aldi diyelim. Nasil bukadar kötu oynuyor ozaman?

Bejekeye kalsa herkes bunlara yatsin istiyor. Ikiside birbirinden leş camialar anliyacan

Fenerbahçe'den iyi biliyor tabii bu işleri.

Federasyon'un ne kadar şerefi olduğunu da alacağı cezadan anlayacağız artık.

Bülent Uygun'un açıklamalarından belliydi ellerini ovuşturuyordu FB'liler kaç tane çanta gitmiştir kim bilir adi herifler. BJK'liler bunların yanında pür pak.

Kimseyi savunmuyorum. Kaldiki rizenin febenin köpegi oldugunu herkes biliyor. Primede gerek yok yani. Adamlar dusme hattinin oralarda olmasina ragmen, hadi prim de aldi diyelim. Nasil bukadar kötu oynuyor ozaman?

Bejekeye kalsa herkes bunlara yatsin istiyor. Ikiside birbirinden leş camialar anliyacan
Les camia oldukları konusunda hem fikiriz ancak prim alan takım mükemmel oynayacak diye bir olay yok. Son dakikalarda 3 0 'dan 3 2 ye getirip deli gibi bastıran bir rize vardı umarım rize düşer bu sene zor olsada.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize bilmediğimiz birşey söyle Souzzzaaaaa.

Şaka maka bi yana, bu skandal bir açıklama. Kesinlikle tff tarafindan ifadesi alınmalı ve üzerinde durulmalı. Zaten herkes biliyor malum paralı şahısın Galatasaray'ın rakiplerine prim sözü verdiğini. Demek ikinci kulübü rizeyide kışkırtmış bjk'ye karşı. Bjk yi tebrik ediyorum teşvik primini münasip bi yerlerine iade ettikleri için.

Son düzenleme:
Doğruları söylemiş ok bende ekleme yapiyim bizim maçlardan sonra ağlayan Anadolu kulübü başkanı ve oyuncularına bakin çoğu primi kaçırdıkları için ağızlarından salyalar akıtarak ağlıyorlardi.
Tamam bu Josef hıyarı doğru söylemiş olabilir ama bu ağır bir ithamdir ve ceza gerektirir. Bakalım ceza vercekler mi. Hatta büyük salaklik yapmış fener sampiyon olsun diye buna 2-3 maç verirler benden demesi.

Ramazan Ramazan imana gelmiş reis. Istanbulun havasi suyu bereket ve maneviyat

Selim Ay: "Namusumuzla ekmek kazanıyoruz. Fütursuzca iftira atıyor. Josef'in açıklamalarına kızdım, sinirlendim, üzüldüm."

Geri
Üst Alt