Josef de Souza’dan Timsah Gözyaşları

Melo Twitten ceza aldı.
Arda soyunma odasındaki küfürlü tezahüratından.
Marcao kendi takım arkadaşına yaptığından neredeyse idam edilecekti ülkede.
Fatih Terim'e verilenlere girmiyorum bile.

Şampiyonluk için yarıştığımız sezonda Karagümrük maçında yaptıklarının üstü de sakat adama kitlenerek kapatılmıştı. Göztepe maçında İç işleri bakanına kadar herkes araya girdi, yasaklara rağmen doldurdular oraları. Fırat emekli olacak dendi, son maçı hediye etti. Bizim statta olan rezalete girmek istemiyorum, bizden fazlalardı.

Üstte saydığım süreçte bu yok olası küçük camia her kararın alınmasında büyük paya sahip oldu. Adaletsizliğin en büyük timsali de kendileri. Bugün çıkmış adalet diyor. Hadi abicim hadi...Bu ülkenin en gereksiz kurumusunuz.

Sizin bin türlü Allah belanızı versin.
Bunu yapanda karaktersiz sabıkalı josef..

Her zaman söylerim bu ülke futbolundaki en büyük engel bu iki şerefsiz camia fbjk dir.Bunlar kadar kollanıpda bunlar kadan bağırıp ağlamak tam bir namussuzlukdur.tek bunlarda var bu olay.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3vq.png

rrU.png

her ikisi de aynı muameleyi gördü. birisi ağladı, birisi ağlattı.

Sen sahadayken de rakip oyuncular kendini güvende hissetmiyo uzaman isabet olur

1 maç zaten göstermelik verilmiş bir cezaydı
Bu açıklamalara en az 5-6 maç ceza alması lazım
Şunun yarısını biz yaptığımızda 8 maçtan başlıyor cezamız

Bundan sonra artık herkes gördüğü kart için basın toplantısı düzenleyip tff’ye geçirecek
Tff de neden böyle oldu demesin hiç

1 maç zaten göstermelik verilmiş bir cezaydı
Bu açıklamalara en az 5-6 maç ceza alması lazım
Şunun yarısını biz yaptığımızda 8 maçtan başlıyor cezamız

Bundan sonra artık herkes gördüğü kart için basın toplantısı düzenleyip tff’ye geçirecek
Tff de neden böyle oldu demesin hiç

Arda Turan’a yalandan görüntüler üzerinden iki maç ceza uydurdular lan. Bizim kulübün ortalığı ayağa kaldırması gerekiyormuş.

Gitmek için yol yapıyor. Bu herif baya karaktersiz. Altı üstü bir maç ceza aldı hırbo.

Saçma sapan açıklamalar. Bjk nin amacı iyice mağdur rolüne bürünüp , ilerde ki maçlarda hakemlerin üzerinde psikolojik baskı kurmak. Bir Güney Amerikalı futbolcunun sahaya taraftar atlayıp takım arkadaşına saldırdı diye böyle triplere girmesini bana kimse inandıramaz. Üstelik Josef mizacinda bir topcunun. Bunu yaparken ülkemizi kötülemesi kısmı beni çok sinirlendirdi. Diyecek çok şey var da gerek yok.

Geri
Üst Alt