Josuha Guilavogui, Galatasaray'da İddiası

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Burhan Can Terzi: Galatasaraya şuan en yakın 6 numara Josuha Guilavogui

RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray, Wolfsburg'un 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Josuha Guilavogui'yle temaslarını ileri düzeye taşıdı.

1643313353556.png

Son düzenleme:
21/22Alt adale problemleri19 Kas 202121 Kas 20212 gün1Wolfsburg
20/21Lif yırtılması26 Eki 202014 Ara 202049 gün6Wolfsburg
19/20Antrenman eksiği25 May 202031 May 20206 gün2Wolfsburg
19/20Diz sorunu17 Şub 202024 May 202097 gün8Wolfsburg

RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray, Wolfsburg'un 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Josuha Guilavogui'yle temaslarını ileri düzeye taşıdı.

Haberde; Ligue 1 ekibi Bordeaux'nun da devrede olduğu ancak Galatasaray'ın yarışta daha avantajlı olduğu belirtildi.

Sakatlık geçmişi pek iyi değil, 6 numaraya Elneny veya Diawara gibi tartışılmayacak birisi gelmeyecekse Taylan/Berkan ile devam edilmeli. Gedson geldikten sonra yanına bu ikiliden birisini koymak büyük sorun olmaz.

Son dönemlerde biraz calkantili performansi ama genel olarak iyi bir herif.

Orta sahada liderlik vasfi olan bir eleman. Ikili mücadelelerde güclü ve sert, hava toplarinda etkili bir eleman. Fazla dribling yapmaz ama pas konusunda fena degildir. Yani defansif acidan isimizi görür görmesine de Fransa'dan da takimlar ilgileniyormus.

Ismini okumam 10 saniyemi aldım. Daha telafuz kısmına geçmedim bile

erken yapılmiş bir hamle. bu tür transferleri son dakika yapmak gerekir.. bütünlük şart..

Bonservisi ile gelecek deniyor onun için kiralık diawarı yı alabiliyorsak onu tercih ederdim açıkçası birde sakatlık geçmişi düşündürüyor. Yoksa taylan'ın yerine yine iyi hamle olur her şekilde.

işimize yarar. Sakatlık konusuna gelince; dünyada belkide en fazla sakatlık yaşayan oyunculardan biri emre belözoğlu'dur ama 40 yaşına kadar oynadı

josuha bu sene 20 maça çıkmış oyuncu. Devre arası şu dönemde hem hazır, hem sakatlanmayan, hem ucuz oyuncu bulma şansımız olmadığına göre gayet iyi transfer olur

Geri
Üst Alt