Josuha Guilavogui, Galatasaray'da İddiası

İşimize yarar mı bu gulugulu vakvak

Hadi hayırlısı bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

isimler değişiyor ama davranışlar değişmiyor. almayın şöyle adamları.. ağır adam. gereksiz.

Çelişkiliyim .

Bir kaç hareketini izledim (ki son sene değildir 2-3 senelik videodur hepsi)
Ayağı sağlam basmayan ve defansif anlamda pozisyon hatası yapabilecek biri (ağır çünkü)
Pas kalitesi soru işareti Wolfsburg maçlarına bakınca - pek mudahele etmelerini görmedim

Maliyeti en önemli kısım - eğer ucuz çözüm ise ve çok uzun süre bel bağlamaz ise belki.

En azından 6 no'ya bir hamledir. Daha iyisi gelemiyorsa mecburen OK.

Nzonzi olsaydı keşke. Şu yönden iyi olabilir, gelen yüksek toplarda orta sahadan ziyade Nelson ya da Marcao öne çıkarak kafa topunu karşılamaya çalışıyordu. Karşılarlarsa problem olmasada karşılayamadıklarında direk kalede tehdit oluyordu. Uzun bir adam daha fena olmaz. Ayağı nasıl bilmiyorum, videolar pek birşey belirtmiyor.

Buradan maçları detaylı izlenebilir.

Bu maçta 3'lü defansın ortasında başlayıp 5 dk sonra sonra 4'lüye dönünce 6'ya geçiyor.

Top çalabilen fizikken güçlü bir adam. Boyu uzun, hava topu istatistikleri iyi bu yüzden. Josef'i andırdı biraz. Ama temposu 1-2 maç için düşük gibi geldi bana. Statik oynuyordu Isı haritasına bakmak daha doğru olacaktır.

Buradan maçları detaylı izlenebilir.

Bu maçta 3'lü defansın ortasında başlayıp 5 dk sonra sonra 4'lüye dönünce 6'ya geçiyor.

Top çalabilen fizikken güçlü bir adam. Boyu uzun, hava topu istatistikleri iyi bu yüzden. Josef'i andırdı biraz. Ama temposu 1-2 maç için düşük gibi geldi bana. Statik oynuyordu Isı haritasına bakmak daha doğru olacaktır.
Nzonzi?

Şu sakatlık geçmişi olmasa her türlü iş yapar derdim.
Piyango gibi bir transfer olacak.

Düzenli oynayarak gelmesi iyi ama sakatlık geçmişi düşündürücü

Geri
Üst Alt