Juan Mata, KAP'a Bildirildi

Aynı düşüncedeyim; Mertens, Haris, Lucas, Mata, Sergio gibi isimler bu gençler için muhteşem bir şans. Hiçbir şey yapmasalar bile yanlarında durdukları her saniye bir şeyler öğrenebilirler. * Hamza'nın gelişimini de çok merak eden birisi olarak bu transferlerde beni en mutlu eden şey bu olmuştu. Gençler için harika bir fırsat, umarım öğrenmeye açlardır
hamza konusuna da iyiki degindin bu minvalde ve bu konu icerisinde.
hamza'yi sezon oncesi bir renkdasimiz sormustu -nacizane gozlemime dair, orda yorumlamistim detaylica.
cok umitli oldugum ozel saf yeteneklerimizden oldugunu dusunuyorum. dolayisiyla da dedigin gibi, hem hamza hem yusuf ve diger genc kardeslerimiz icin bulunmaz bir nimet bu tur dunay yildizlari ile her gun idman ve mac yapacak olmalari. bunu yonetim mutlaka guncel tutmali, gerekirse ek bir genclere ozel hoca tutulmali mentor vs kaynakli. kimi yabanci kuluplerde bu tarz plan mevcut. neden bizde de olmasin.

Garip oldu hücumda 45 dklik seferovic Ve gomis, 10 numarada 45 dklik mata ve mertens, umarım tutar bu politika. Bu kadar tecrübeli oyuncunun yanına istemezdim acikcasi dengeyi kuracak teknik direktör için de sıkıntılı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sevgili ogulcan,

yas ve fiziksel baglamda dedigin gibi garip oldu- saydigin isimler dolayli baktigimiz vakit,,,fakat,
nokta atisi bu tur kalburustu isimlerin kanimca ana hedef olan > *sampiyonluk konusunda elimizi rahatlatacagini dusunuyorum. gecmiste ligde biz ve diger buyukler dahil ornekleri oldu,istisna durumlar disinda... *hoca konusunda, kendi gozlemimde ornk, *conte; juve de,inter de problem veya benzeri sey yasamadi takip ettigim donemler, kanimca okan hocamiz da yasamaz kadro ve kurulum bazli. tek eksigi camia ve taraftarin gercek destegi ve bu hissiyati panik durumlarinda bile hocaya aks ettirmemeleri....

yakin olumsuz ornk diye konusuldu mac gunu ; seferovic'in vucut dili konusuldu hocaya yonelik. kendisi zaten kiralik. sayet oyle bir bakis acisi var ise, yedekte dusunulmuyorsa da ,yedege gonderilir. hoca nin kararina ve buna bagli isteklerine mac ici veya oncesi karismak hic bir oyuncumuzun haddine olmamali diye dusunuyorum.

ek olarak,
misal, bir puan kaybinda, x hoca gelsin, yok bu olsaydi boyle olmazdi bakisi olursa da, yazik olur hocaya ve verilen emege....

sozun ozu;

dileyelim tum bu planlar pozitif anlamda sahaya sezon boyu yansir ve saglam bir sampiyonluk ile kullerimizden yeniden dogariz camia olarak.

saygi ve selamlarimla

Fiziksel olarak fena halde düşüşte. Gözüme İspanyol Arda Turan gibi görünüyor şu an kendisi ama umarım faydası olur. Ve yine Umarım sözleşme sadece 1 yıllıktır.

Bu sezon içime hiç sinmeyen tek yabancı transferimiz.

Ha adamda kadife gibi ayak var. Topa resmen koordinat bildiriyor pas verirken falan ama işte fiziksel olarak durumuna iyi bakmak lazım. Yoksa pas kalitesiyle, oyun zekasıyla hücumda iyi katkı verebilecek bir adam sonuçta. Kimse inkar edemez teknik kapasitesini.

Son düzenleme:
Fiziksel olarak fena halde düşüşte. Gözüme İspanyol Arda Turan gibi görünüyor şu an kendisi ama umarım faydası olur. Ve yine Umarım sözleşme sadece 1 yıllıktır.

Bu sezon içime hiç sinmeyen tek yabancı transferimiz.

Ha adamda kadife gibi ayak var. Topa resmen koordinat bildiriyor pas verirken falan ama işte fiziksel olarak durumuna iyi bakmak lazım. Yoksa pas kalitesiyle, oyun zekasıyla hücumda iyi katkı verebilecek bir adam sonuçta. Kimse inkar edemez teknik kapasitesini.
Bu adamı oynatırken kanatlar ve forvetler ayık olması lazım araya kaçacak şekilde hareket ederlerse bu adam nokta pas atıyor en önemli özelliği o yani okan hocada bunu düşünmüştür herhalde.

Mantıklı bi kalıba koyamıyorum bu transferi.

hamza konusuna da iyiki degindin bu minvalde ve bu konu icerisinde.
hamza'yi sezon oncesi bir renkdasimiz sormustu -nacizane gozlemime dair, orda yorumlamistim detaylica.
cok umitli oldugum ozel saf yeteneklerimizden oldugunu dusunuyorum. dolayisiyla da dedigin gibi, hem hamza hem yusuf ve diger genc kardeslerimiz icin bulunmaz bir nimet bu tur dunay yildizlari ile her gun idman ve mac yapacak olmalari. bunu yonetim mutlaka guncel tutmali, gerekirse ek bir genclere ozel hoca tutulmali mentor vs kaynakli. kimi yabanci kuluplerde bu tarz plan mevcut. neden bizde de olmasin.

sevgili ogulcan,

yas ve fiziksel baglamda dedigin gibi garip oldu- saydigin isimler dolayli baktigimiz vakit,,,fakat,
nokta atisi bu tur kalburustu isimlerin kanimca ana hedef olan > *sampiyonluk konusunda elimizi rahatlatacagini dusunuyorum. gecmiste ligde biz ve diger buyukler dahil ornekleri oldu,istisna durumlar disinda... *hoca konusunda, kendi gozlemimde ornk, *conte; juve de,inter de problem veya benzeri sey yasamadi takip ettigim donemler, kanimca okan hocamiz da yasamaz kadro ve kurulum bazli. tek eksigi camia ve taraftarin gercek destegi ve bu hissiyati panik durumlarinda bile hocaya aks ettirmemeleri....

yakin olumsuz ornk diye konusuldu mac gunu ; seferovic'in vucut dili konusuldu hocaya yonelik. kendisi zaten kiralik. sayet oyle bir bakis acisi var ise, yedekte dusunulmuyorsa da ,yedege gonderilir. hoca nin kararina ve buna bagli isteklerine mac ici veya oncesi karismak hic bir oyuncumuzun haddine olmamali diye dusunuyorum.

ek olarak,
misal, bir puan kaybinda, x hoca gelsin, yok bu olsaydi boyle olmazdi bakisi olursa da, yazik olur hocaya ve verilen emege....

sozun ozu;

dileyelim tum bu planlar pozitif anlamda sahaya sezon boyu yansir ve saglam bir sampiyonluk ile kullerimizden yeniden dogariz camia olarak.

saygi ve selamlarimla
Mertens evet yetenekli ve tecrübeli mata keza aynı şekilde fakat aynı mevkiye bu 2 oyuncuya az da maaş verilmedi, ve ikisi de fiziksel olarak güçlü değil, keza gomis seferovic ve icardi de öyle son yıllarına göre, benim çekincem hem çoğunun 1 yıllık olması aidiyet açısından sıkıntı yaratmasın ve de atletizm açısından rakiplerden güçsüz kalmayalım. Sonuç olarak hepimizin dileği şampiyonluk ve güzel oyun umarım Okan hoca ortaya çok güzel bi şey çıkarır

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene 12 maç sıfır katkı

Leş bir transfer olarak görünmekte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence çok doğru yapıyoruz

Hem olası yabancı sınırı kalkmasına hazırlık, hemde emre Kılınc Taylan falan gidiyorsa 3 yerli için mecbur yedekten gençler giricek, gençler daha fazla süre alır

Boş bir transfer gibi neyse Türkiye kupasını alırız bu sene

Tamda bize lazım olan adamdır.
Çoğunlukla yedek kulübesinde Okn hocamın yanında duracak. Kapalı savunma olduğunda dk 60 da Okan hocamın arkasında şıngır şıngır sesler gelecek bir bakacak anahtarları boynundan sarkan bir mata var.

Herif çilingirci çünkü girecek iki pas maç bizim

Bunun yerine hiziyla iş yapan.bir oyuncu.alaydik keske

Çok gereksiz bir transfer, boşa saçılan para.

Arda’yı aldığımız gün gibi hissettirdi bu transfer.

Büyük oyuncuydu bir zaman

Fizik olarak çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum zira kariyerinin hiç bir döneminde fiziğiyle öne çıkmadı.

Çıkar iki pas atar, iki şut çeker ve fayda sağlar. Valbuena bile ne katkılar vermişken Mata da ciddi katkılar verebilir kulübeden, eğer doğru kullanılırsa.

Bence yatmaya gelecek bir karakter de değil.

Geri
Üst Alt