# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Pinoya laf söyleyenin alnını karışlarım.Tartışmasız Galatasarayın en iyi oyuncusu.Potansiyelini eriştiğinde çok büyük bir oyuncu olacak:)

..................Ufuk....................

Serkan(Sabri)....Servet....Cana...Çağlar

..................Neill..........Culio..............

............................Arda....................

Stancu(Kazım).......Baros......Pino(Kewell)

Pino, ileri ucta her hangi bir bölgede oynayabilecek yetenektedir. Baros'un forvet oldugu durumda, sol kanatta kullanilmasi daha mantikli bence. Zira, form tutmus Kazim'i sag kanattan alarak yedek oturtmak ve üstüne yabanci sayisi kuralini da hesaba katarsak böyle bir uygulamayi hayata gecirmek ne kadar dogru bir tercih olur, tartisilir. Böylece Stancu'yu da forvet arkasi olarak düsünebiliriz ya da Stancu ile Pino'nun görev bölgelerini degistirerek tam bir gol makinasi meydana getirmek mümkün. Ancak, 6 yabanci hakkinin 3'ünü böylece kullanarak Culio, Cana ve Neil'i da hesaba katarak kalenin Ufuk'un ellerinde olma ihtimali kacinilmaz olacaktir.

Buraya kadar bir sekilde yabancilarimizi ilk 11'e alabiliriz. Zapata haric...

Beni asil düsündüren Kaptan'in gelisiyle kadronun nasil sekillenecegidir. Olasi bir Misimovic affi da kadronun nasil sekillenecegi sorusuna cevabimizi daha bir güclestirecektir sanirim.

Zapata haric, bütün yabancilarimizi sahada görmeyi istemek ortak noktamiz olsa gerek. Hersey bir yana, bunlari konusmak bile güze, zira forvetsiz ciktigimiz maclar daha dün gibi yakin degil mi?

Kisaca; rekabetin oldugu yerde, kazanan Galatasaray olacaktir.

Arda-Pino-Baros-Stancu-Kewell-Kazım... Sakatların iyileşmesiye bu 6'lıdan 3'ü dışarıda kalacak mecburen. Arda belki Sabri'nin yerine Culio'nun yanında orta sahada değerlendirilebilir.

. Arda belki Sabri'nin yerine Culio'nun yanında orta sahada değerlendirilebilir.[/QUOTE]

Bencede fena olmaz gibi.

Bu arada Galatasaray'da uzun süredir sakat olan Pino'nun tedavisinin devam ettiği ancak sol bacağını henüz tam olarak bükemediği belirtildi. 180 derece bükülmesi gereken bacağının şu anda 130 dereceye kadar döndüğü tam anlamıyla hazır hale gelmesinin 3-4 haftayı bulabileceği öğrenildi. Ligtv

Bu arada Galatasaray'da uzun süredir sakat olan Pino'nun tedavisinin devam ettiği ancak sol bacağını henüz tam olarak bükemediği belirtildi. 180 derece bükülmesi gereken bacağının şu anda 130 dereceye kadar döndüğü tam anlamıyla hazır hale gelmesinin 3-4 haftayı bulabileceği öğrenildi. Ligtv

Aman ne güzel:o

Yalan dolan :D. 3 gün sonra antrenmanlara çıkınca görürler.

yahu kendisi gecen hafta "haftaya dönüyorum" gibi bir mesaj atmisti twittere mi ne

ligtv 3-4 hafta yok diyor

es es mac öncesi tribünde gösteriyorlar Pinoyu, bacagini uzatmis, normal oturamamis bile, yoksa inanmicaktim ligtvye ama gercekten bu halde ise hala, zor basla bu hafta antremanlara.

Eleman Twitter'a 2 güne hazırım yazmış

İlk geldiğinde demiştim ki Pino Keita'dan daha kaliteli bir oyuncu. Daha iyi bir Galatasaray'da çok daha etkili bir Pino izleyeceğiz. Meziyetleri Keita'ya göre daha fazla.

İlk geldiğinde demiştim ki Pino Keita'dan daha kaliteli bir oyuncu. Daha iyi bir Galatasaray'da çok daha etkili bir Pino izleyeceğiz. Meziyetleri Keita'ya göre daha fazla.

Keita diyip durmayin arkadas, Keita dediginiz adam cok farkli bir adamdi.

Süratli, teknik, güclü, hirsli, agresif, sempatik, siyahi ...

Keita dediginiz adam sirtina 2 rkip tocuyu alarak gidebiliyordu.

Keita dediginiz adam, 2-3 kisiyi döverek gol atiyordu bknz: Ankaragücü maci.

Bu forumda Pinoyu en cok destekleyenlerden biriyim, ilk 11 icin yazilacak 3-4 topcudan biri derim.

Ama Keita dan iyi, Keitadan kötü diyenlere karsiyim.

Keita cok farkli bir topcuydu. Galatasaraylilarin kalbinde ayri bir yer vardir Keitaya, en azindan benim icin öyle.

Keita bir baskaydi baskan.

Keita diyip durmayin arkadas, Keita dediginiz adam cok farkli bir adamdi.

Süratli, teknik, güclü, hirsli, agresif, sempatik, siyahi ...

Keita dediginiz adam sirtina 2 rkip tocuyu alarak gidebiliyordu.

Keita dediginiz adam, 2-3 kisiyi döverek gol atiyordu bknz: Ankaragücü maci.

Bu forumda Pinoyu en cok destekleyenlerden biriyim, ilk 11 icin yazilacak 3-4 topcudan biri derim.

Ama Keita dan iyi, Keitadan kötü diyenlere karsiyim.

Keita cok farkli bir topcuydu. Galatasaraylilarin kalbinde ayri bir yer vardir Keitaya, en azindan benim icin öyle.

Keita bir baskaydi baskan.

KAtkısı olmadı fazla ama sevilen bir adamdı. Pino çok daha meziyetli bence.

Hadi be Pino, nerdesin?Bu arada bu eleman da dönerse bunu nerde oynatacaz?

İlk 11 olmasada mükemmel bir silah olacağı kesin..

Geri
Üst Alt