# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Adam dalgasına yazmış herkes de ciddi sanıyor :asd:.

ya bu adamın sakatlıgı 3-4 haftayı daha bulacakmış off ya tam iyileşti diyolardı yine noldu be o iyilişcek bu iyileşcek derken lig bitiyo bi tam takım olamadik

Pino'ya twitter yasaklanmalı arkadaş abuk subuk şeyler yazıyor.

@pinomagician

Juan Pablo Pino

Turkish Turkish Turkish

Deplasmanlardaki kayıp adam KEita? Tamam ben de heyecanla izler ve severdim ama Pino'ya haksızlık edildiğini düşünüyorum. İkisini kıyaslamak saçma olur ama Pino gerçekten büyük bir potansiyel.

Adam en azindan alisamiyende oyniyordu, bu sezon ama en cok puan evimizde kaybettik.

Ben Pinoya karsi birsey demiyorum bu arada. Ben de senin gibi Pinoya haksizlik yapildigini düsünüyorum, degerini görmek istemeyenler cok bence de. Dedigim gibi, Pino bu sezon beni heycanlandiran tek topcumuz oldu, iylesir iylesmezde ilk 11 de yerini almali kesinlikle.

Ben sadece Keitanin yeri baska demek istedim. Cünkü adam cok özel bir topcuydu, taraftar müthis sevdi adami.

Arkadaşlar bu takıma kimler geldi gitti KEita kim ki ?? Bu kadar tapmamalısınız bir oyuncuya. Keita tamam iyi oyuncuydu falan ama şuanda Pino bizim oyuncumuz. Keita bu yaşında Katarı tercih edebilen bir oyuncu. Bize futbolu seven adamlar lazım. Çok büyütüyorsunuz gözünüzde Keita'yı ve Pino'yu da çok hafife alıyorsunuz. Ben kıyaslamalara karşıyım fakat Pino'nun bize çok çok daha faydalı olacağına yürekten inanıyorum.

Pino,Keita'dan daha faydalı olur.

rıdvanın dediği gibi gol olur pino atar keita bakar :D

pino da son vuruş becerisi olsun yani kaba bir dille o kadar girdiği pozisyonun çoğunu gole çevirecek becerisi olsun o adamın peşine bütün avrupa düşmezse bendebişey bilmiyorum. hız var , teknik var , sert şutlar zaten şutlar iyi yere gittiğinde de enfes goller izletti ;) (bkz: antep maçı)

Döndüğünde formasını geri alıcak ve herkes onun ayağına yakışan futbolunu sevkle izlicek yeniden

239618680.jpg

I'm ready ...last medical therapy

Adam hazırmış.:)

El-Mago dönüyor.

Mago haftaya Buca maçında ilk 18 de olur tahminen.

Geri
Üst Alt