# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

En atkili topcumuz.

Pino dan daha etkili vede faydali bir topcumuz yok kadroda.

Ayrica en iyi calim atan ve sut ceken adam Pino.

Kesinlikle açık olarak oynatılmamalı Fenerbahçe maçında. Baros'un arkasında serbest oyuncu gibi oynatılmalı o zaman çok daha etkili olacaktır. Eğer sol kanatta oynarsa kanada hapsolabilir.

Kesinlikle açık olarak oynatılmamalı Fenerbahçe maçında. Baros'un arkasında serbest oyuncu gibi oynatılmalı o zaman çok daha etkili olacaktır. Eğer sol kanatta oynarsa kanada hapsolabilir.

basta bu adam iyi futbolcu degil diyordum cok yanilmisim

ilk iyi oynamaya basladigindan beri diyorum reis

bu adam mukemmel bir forvet arkasi

en onemlisi kale karsisindayken rakipler sut cektirmemek icin bastiginda o kadar cok bosluk yakalarizki

oda pas vermeyi akil ederse dogru zamanda

yemede yaninda yat

Galatasaray tarihinin en yetenekli oyuncusudur bana gore . Bazilarina cok abarti bazilarina sacmalik olarak gelebilir ama benim gorusum budur. Bu adam Ribery'den vs. cok daha yetenekli . Umarim parlatabiliriz .

Yetenek açısından kadrodaki kimse eline su dökemez.Bunu tartışmak da zamanın boşa harcanmasıdır ama bu adam da malesef fizik açıdan yetersiz.Şöyle ki müzmin sakat futbolcu kategorisinde kendisi.Bu yüzden de devamlılığı yok.Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Yarınki maçta maçı tek başına alıp götürecek kapasiteye sahip, ama aynı zamanda maçın en kötü oyuncusu da seçilebilir.İşte Pino böyle bir futbolcu.Fakat yarınki maçta kendisine en fazla ihtiyaç duyulan isim. Sol açıktan ziyade kendisini serbest oynatmak çok doğru bir tercih olur.Yine bol bol şut atacaktır, geçen hafta attığı güzel gole bu hafta da yenisini eklerse tadından yenmez.Sol da oynarsa tek katkısı rakibin etkili sağ bekinin oyuna çok fazla girmesine engel olur.Bu da rakibin sağ kanattaki etkinliğini azaltıp formsuz Hakan Balta'nın daha az hata yapmasına yardımcı olur.Gerçi hata lüksü de yok bu maçta beklerimizin.Patlatırız mı parlatırız mı bilemem ama tek isteğim Pino'nun Fenerbahçe'ye patlaması , Baros ile birlikte.

Yetenek açısından kadrodaki kimse eline su dökemez.Bunu tartışmak da zamanın boşa harcanmasıdır ama bu adam da malesef fizik açıdan yetersiz.Şöyle ki müzmin sakat futbolcu kategorisinde kendisi.Bu yüzden de devamlılığı yok.Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Yarınki maçta maçı tek başına alıp götürecek kapasiteye sahip, ama aynı zamanda maçın en kötü oyuncusu da seçilebilir.İşte Pino böyle bir futbolcu.Fakat yarınki maçta kendisine en fazla ihtiyaç duyulan isim. Sol açıktan ziyade kendisini serbest oynatmak çok doğru bir tercih olur.Yine bol bol şut atacaktır, geçen hafta attığı güzel gole bu hafta da yenisini eklerse tadından yenmez.Sol da oynarsa tek katkısı rakibin etkili sağ bekinin oyuna çok fazla girmesine engel olur.Bu da rakibin sağ kanattaki etkinliğini azaltıp formsuz Hakan Balta'nın daha az hata yapmasına yardımcı olur.Gerçi hata lüksü de yok bu maçta beklerimizin.Patlatırız mı parlatırız mı bilemem ama tek isteğim Pino'nun Fenerbahçe'ye patlaması , Baros ile birlikte.

Katılıyorum kısmen. Ama adam takımdaki diğer bütün futbolculardan daha iyi oynuyor. Attığı goller, çalımlar, asistler ortada.

Galatasaray tarihinin en yetenekli oyuncusudur bana gore . Bazilarina cok abarti bazilarina sacmalik olarak gelebilir ama benim gorusum budur. Bu adam Ribery'den vs. cok daha yetenekli . Umarim parlatabiliriz .

ibret_aliniyor.gif

Solda Arda'nın yerinde etkili oldu. Barosla çift forvet oynasa , Baros'a dokunmak kalsa paso :)

Bu çok büyük yeteneği ben neden hiçbir maçta farkedemiyorum anlamadım gitti.Yetenek olarak orta düzeyde olan bir adamı bu kadar abartmanın ne gereği var.

Pino iyidir ama dogru durust bir takimda is yoktur. Taktik diye bisey yok adamda, ne yapmak istiyorsa yapiyor. Eh iste durumumuz o kadar kotu ki o bile iyimis.

şu adamın alelade bir performansını koca götlü dia 5 maçta bir verdiğinde manşetlere taşınıyor.

takım oyuncusu değil yea. gören de manchester united filan sanacak bizi.

Bence Pino yanında birkaç oyuncu ile beraber derbinin kaderini belirler..

Culio, Neil, Zapata, Stancu, Yekta ve Baros çok önemli..

Zapata sadece etliye sütlüye karışmasın yeter başka bişey istemiyoruz ondan..

Vur emri verildi.Kaleyi gördüğün anda imha et.

İlk maçta çok zorlamıştı bugün atabilir.

Geri
Üst Alt