# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Hagi nasıl oyuna almadı inanamıyorum ya.. Stadda gırtlağım patladı bağırmaktan Pino'yu al diye ama almadı.. 1-0'ken Pino'yu alsaydı bu maç asla böyle bitmezdi.. Pino Kewell'dan daha iyi Stancu zaten topçu falan olmadığından onu saymıyorum.

[video=youtube;vHsqNdQLeQI]https://www.youtube.com/watch?v=vHsqNdQLeQI[/video]

Biri sakat desin yoksa olacak is degil.Ben sonuna kadar Hagi'nin arkasindayim.Ama sakat degilde oynatilmadisysa Hagi'de kusura bakmasin direkt istifa sebebidir.Simdiye kadar ki butun oyuncu degisikliklerini anlarim ama bunun su goturur tarafi yok.Umarim sakattir yoksa Hagi'ye olan inancimi kaybederim.

ilk 11 oynamak için kötü oynaman lazım. pino geçen hafta attı golü yaptı asisti stancu ve kewel ruh gibi dolaştı sonuçta oynayan stancu ve kewel oldu..haginin mantığı bu

Biri sakat desin yoksa olacak is degil.Ben sonuna kadar Hagi'nin arkasindayim.Ama sakat degilde oynatilmadisysa Hagi'de kusura bakmasin direkt istifa sebebidir.Simdiye kadar ki butun oyuncu degisikliklerini anlarim ama bunun su goturur tarafi yok.Umarim sakattir yoksa Hagi'ye olan inancimi kaybederim.

Sakat olsa klübede durmazdı.Hagi kendi ipini çekti.Adamı ısındırmaya göndermedi bile.

hagi ne kadar futbolcuyduyken sevdimse seni

td olarakta o kafar nefret ettim

Simdi mac sonrasi demecini okudum.Kewell'i oyuna aldim,yabanci kontenjani nedeniyle pinoyu oyuna sokamadim,aynen bu.Dogruysa resmen yikildim.Boyle bir tercih yok arkadas.Sen Kewell'in yerine Pino'yu alsaydin oyuna mac farka gitmisti.Yazik diyecek lafim kalmadi.

Stancu'nun yerine girmeliyken daha kötüsü olan Kewell girdi işte.

saka gibi, bu adam nasil oynamaz ya, nasil

gecen mac tek basina ankaragücüyü dagittigi icin mi?

yoksa ilk macta fenerlilere dua ettirdigi icin mi?

yaziklar olsun sana be hagi, yaziklar.

oha be arkadaşlarla konuşurken maça ilerde pino-baros-kazım başlarız dedim adamı oyuna almadı hagi

Hagi: "Ben istemiyor uzun sacli oyuncu."

70. dakikada ısındırmaya gönderdiler. 80 de Ayhan girince kulübeye döndü.

Bu adamın bugün oynamamış olmasının mantıklı bir açıklaması olamaz. Hele de yerine oynayan sahada hiç bir şey yapmamış olan Stancu ise.

bu adam nasil oynamaz gercekten hala soktayim ya, bu macta pino ilk 11 yazilacak 2. isim, barostan sonra ya, saka mi bu.

brak ilk 11 de olmamasi, sonradan bile sokmadi oyuna ya.

kewell, ayhan girdi, pino girmedi ya

Maçın adamı oldu oynamadan. Baros'la çift forvet oynasaydı da öyle yenilseydik. Rakip korkuyor bu adamdan çıkamıyor ama oyunu servet kuruyor, uzun pasları o atıyor.

pino demek, fenerin 2 oyuncusunu sahadan silmek demek la, nasil oynatmadi bu adami, saka gibi.

ilerde bir pino olunca, fenerin orta sahasi, defansi hic bir saniye rahat duramazdi

teknik, calim ve hiz konusunda en iyisi pino bizde.

üstelik sutu da cok saglam.

saka gibi ya yeminle.

Kewell'ın yerine Pino girmeliydi.Arda kontra bir top atmıştı bir pozisyonda Kewell'a.Kewell'ın yerine Pino olsaydı orada kaleciyle karşı karşıya kalmıştı.

Haginin ya psikolojik sorunları var ya da futboldan zerre kadar anlamıyor.

Geri
Üst Alt