# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Pino nasil oynatilmaz aklim almiyor gecen hafta en iyi oynayan oyuncu bu macta oynatilmiyor iyi oynadi diye cezalandiriliyor galiba

Bozuk saat gibi arada yanlışlıkla dogruyu gösterip; jeneriklik goller atan, onun dışında hicbir yetenegi olmayan, vasatin altinda bi futbolcu. Şut konusunda Sabriden tek farkı, karga avlamaktakı sürekliligini arada bir bozması. Sabri biraktı o isleri gerci. Yani hagi kaka tamam ama yüz tane sebep saysan biri pino degildir. Girse kaç yazardi girmese kaç yazdı

:ays:

Bu tez çürüdü bi kerem; Arda çirkin=bitmis, pino cirkin=kotu, tamam da baros, kewell, neill bu super otesi insanlara iyi diyen yokki suan. neill mesela tas gibi ama yakti bizi. cana da saclari savuruyor filan ama berbat. ya da alex tipsiz ama cok iyi adam dimi. boyle yani. Tip falan bunlar bizim icin eskiden güzel mevzulardi, ne eglenirdik. Siz sıkısınca tipe sarardiniz, bende kaale alırdım hic yoktan ama bitti o devirler. Ne tip kaldi, ne tipsizler. Hepsi leş

Gecen haftadan bir haber. Lan bu adam nasil oynamaz. Aklim mantigim almiyor.

Pino resitali

fft1mm1384877.jpg

Sarı-Kırmızılılar’da sezonun ilk yarısında en çok konuşulan isim Pino olmuştu. Kolombiyalı futbolcu, Baros’un yokluğunda tek forvet olarak görev yaparken, bazen çok eleştirildi, bazen de alkış aldı. Ardından şanssız bir sakatlık yaşayan Pino, uzun süre formasından uzak kalmıştı. Başarılı oyuncu, Gaziantepspor’la oynanan rövanş maçında son 10 dakikada, geçtiğimiz haftaki Karabükspor maçında ise son 20 dakika görev almıştı. Juan Pino, dün ilk 11’e geri döndü. Kolombiyalı yıldız, sol kanatta karşılaşmaya başladı. Sahada kaldığı 81 dakika boyunca etkili bir performans sergileyen Pino, 31. dakikada Aydın’a müthiş bir asist yaptı. Ardından 61. dakikada takımını 2-1 öne geçiren, muhteşem bir gol atan Kolombiyalı, 81. dakikada yerini Arda’ya bıraktı. Pino, Ankaragücü karşısındaki güzel futboluyla derbide 11’deki yerini garantiledi...

Pino resitali - www.fanatik.com.tr

Pino kulübede otururken Kewell oyuna giriyor! Go on Hagi..

Gecen haftadan bir haber. Lan bu adam nasil oynamaz. Aklim mantigim almiyor.

Fanatik yalan haber yapıyor olayı bozulmasın, sırf sap gibi kalsınlar diye oynatmamış Hagi açıkladı. Taraftar böyle gazetelere inanmasın, ben istemiyor kiralık taraftar demiş ;)

Bozuk saat gibi arada yanlışlıkla dogruyu gösterip; jeneriklik goller atan, onun dışında hicbir yetenegi olmayan, vasatin altinda bi futbolcu. Şut konusunda Sabriden tek farkı, karga avlamaktakı sürekliligini arada bir bozması. Sabri biraktı o isleri gerci. Yani hagi kaka tamam ama yüz tane sebep saysan biri pino degildir. Girse kaç yazardi girmese kaç yazdı

İlk yarıdaki Fener maçını izlemedin heralde.

Bu tez çürüdü bi kerem; Arda çirkin=bitmis, pino cirkin=kotu, tamam da baros, kewell, neill bu super otesi insanlara iyi diyen yokki suan. neill mesela tas gibi ama yakti bizi. cana da saclari savuruyor filan ama berbat. ya da alex tipsiz ama cok iyi adam dimi. boyle yani. Tip falan bunlar bizim icin eskiden güzel mevzulardi, ne eglenirdik. Siz sıkısınca tipe sarardiniz, bende kaale alırdım hic yoktan ama bitti o devirler. Ne tip kaldi, ne tipsizler. Hepsi leş

aysel bir bagyan perspektifinden takimdaki oyuncularin surati durumlarini degerlendirir misin

Bu adamı oynatmayan zihniyete tüküreyim.Şaka mısınız lan?

Hagi neden ısrarla Pinoyu oynatmadı bunu hiç kimse anlamamıştır , Hagi kendi bile bilmiyordur nedenini...

yoruma bak cay demle diger oyuncularimiz hepsi dogruyu gösteriyoda pino yanlis ikinci yarinin ortasinda almaliydi pinoyu hagi oyuna

Girse kaç yazardı ilginç!!! İlk devre ki Fener maçını bir anımsayın Lugano'yu Yobo'yu nasıl perişan ettiğini hatırlayın tek başına ,alacaktın dün Pino'yu Baros'un arkasına bak neler yapardı o zaman..Yok anlamıyor ki Hagi bu işten anlayan bir adam olsa şu kadroyla bile neler yapar neler..

Kadınların futboldan anlamadığını konusunda bir kez daha emin oldum.Yüzde 10 kısmı tenzih ederim.

Dün en çok aradığım isimdi.Ah hagi ah.:/

Sakat felan mıydı anlamadım.Neden oynamadı acaba?

dün 46 ci dakikadan itibaren pino diye sayikladim

ama duyan gören olmadi

Geri
Üst Alt