# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Doğru Pino gibi direkt kaleye gidebilecek bir oyuncumuz kaldı ya forvette kanatlarda direkt kaleye akacak Pino gibi bir adam yazın şuraya şu takımdan bir daha ağzımı açmam..

İBB maçında taraftarın kaç defa yüreği hopladı (eğer uyumadıysanız!) Ama Pino'nun forvette iken 15 dakika içinde 5 defa seyircinin yüreğini hoplattığı zamanları hatırlıyorum.

54645860845 şut çekip atakları öldürürek beni bayağı heyecanlandırıyordu. Sonra "8-10 maç sonra" uzaktan gol atarak bu takımda kalmayı hakediyordu.

Not : O maçı da kaybettik. Bir o kadar da pozisyonu batırmıştır.

54645860845 şut çekip atakları öldürürek beni bayağı heyecanlandırıyordu. Sonra "8-10 maç sonra" uzaktan gol atarak bu takımda kalmayı hakediyordu.

bu hangi film renk taş yeni mi vizyona girdi ?

Orta saha ona yaramıyordu. Zaten orta saha da oynadığı maçları ben de savunmam. Ne zaman Hagi ilk forvete aldı el mango fırtına gibi esmeye başladı. Ama fazla destek gelmedi.

Sok 70'de maça heyecan katsın yorgun savunmada yardırsın

Yapılanlar akıl mantık işi değil

Culio.Pino kulubede dursa kötümü olurdu ?

Şimdi adam çok şut atıyor yok çalıma giriyor yok çok bencil bilmem ne diyenler bu takımı gördükçe hazırlık maçları dahil izledikten sonra kanatların halini içler acısı bir durumdayken neler diyecekler merak ediyorum.Bir tane çalım atıpta pozisyon yaratacak adamımız yok,yoktan var edecek bir adamımız yok yazık ya gercekten yazık.Senin şu takımda olmamanı anlayamıyorum bir türlü.Ya tut bu adamı takımda ne zararı var aldıgı para Melonun nerdeyse 5 de biri tut be kardeşim şu adamı ne zararı var takıma!!!

Hiç olurmu? Sinyor Terim'in yeni keşiflerine yer açmak lazım.

pino bu takımın topcusu degil. sırf hızlı diye begniyorsanız, usain boltu alalım ondan hızlısı yok bu dünyada. culionun kalması lazımdı.

pino bu takımın topcusu degil. sırf hızlı diye begniyorsanız, usain boltu alalım ondan hızlısı yok bu dünyada. culionun kalması lazımdı.

Pino sadece hızı ile tehlike yaratan bir futbolcu değildi.Duvar pasları ile dikine kaleyede gidebiliyordu. Ama destek azdı. Takım zaten harap durumda idi, kendine gelmesi zaman alacaktı. Ama bunlar geride kaldı artık biz Sercan'ı nasıl kullanacağız ona bakalım.

Pino sadece hızı ile tehlike yaratan bir futbolcu değildi.Duvar pasları ile dikine kaleyede gidebiliyordu. Ama destek azdı. Takım zaten harap durumda idi, kendine gelmesi zaman alacaktı. Ama bunlar geride kaldı artık biz Sercan'ı nasıl kullanacağız ona bakalım.
şu anda sercan futbola ac bir futbolcu bunu kullanmak lazım. inşallah bizde burak gibi patlama yapar.

Sercan Pinodan daha iyi futbolcu Pino da Kazımdan daha iyi Engin hepsinden iyi Culio Enginle aynı gibi velhasıl elimizde oyun açacak bir adam Engin var kullanabilirsek ama sağ açıkta Kazımın yerinde Pinoyu izlemek isteyenlerden miyim ? Evet!

Hoca 4-4-2 oynatmaya devam ederse Pino gibi bir oyuncunun eksikliği hissedilmez.

ses soluk yok el magodan ne yapıyor acaba

[video=youtube;6wG44M_8DYE]https://www.youtube.com/watch?v=6wG44M_8DYE&feature=mfu_in_order&list=UL[/video]

Pino reis:)

Pino 20 numarayı almış yine.

Pino sanki biraz kilo almış gibi duruyor.Kamera çok yakın çekim ondanda olabilir tabi:asd: Bu arada bu ne maçı onu çözemedim.:asd:

Aslında Kazım'ın yerine tercih ederdim çünkü çok süratli bir oyuncuydu fiziğide fena değildi şutlarıda iyiydi hele hele açık oynayan takımlara karşı forvete atacaksın savunmanın arkasına kaçıracaksın gerisini ona bırakacaksın Fener maçında perfonmansı hala gözümün önünde yobo ve lugano'yu delirtmişti...

Yav ne diye üste çıkarıyorsunuz bu tür konuları. İnsanı provoke edip forumdan banlatmak mı istiyorsunuz. Bu mudur niyetiniz? :D Ah Culio, ah Pino...Ah Terim ahhh. vah vah :D

Tamam iyi sut cekiyordu da kanat adami orta acamiyordu

Geliş gel kocum :D

Geri
Üst Alt