Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.552
- 1.572
- 1.778
Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık
sofra düzeni berbat
![]()
100 kilo dönecek Pino![]()
sofra düzeni berbat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
100 kilo dönecek Pino![]()
Kazım = Overrated
So pino is perfect ha ?
hayır lan mutlu adam
Pino taraftarın günah keçilerinden biri.
Aldığı her topta şut ceken biri nasıl oynayabilirdi şimdiki takımda ? Gecen sene ninni gibi takım vardı, pino iki üç hareket yapınca taraftar kendine geliyordu. Ama o günler geride kaldı. Pino da geride kalmalı artık.
Mustafa Sarp ve Barış Özbek'le pas yapamadı, kusura bakma. Neyse nerde kalmıştık, Kazım 10 Beckham gücündeydi sanırım ?
Mustafa Sarp ve Barış Özbek'le pas yapamadı, kusura bakma. Neyse nerde kalmıştık, Kazım 10 Beckham gücündeydi sanırım ?
Birine yetersiz dendiğinde hemen Sarp ve Barış'ı örnek göstermeyi ne zaman bırakacağız cok merak ediyorum. Rijkaard ilk geldiğinde Lincolnun arkasında da Sarp vardı. Kewell,Arda aldığı her topta sut mu cekiyordu ?
Birine yetersiz dendiğinde hemen Sarp ve Barış'ı örnek göstermeyi ne zaman bırakacağız cok merak ediyorum. Rijkaard ilk geldiğinde Lincolnun arkasında da Sarp vardı. Kewell,Arda aldığı her topta sut mu cekiyordu ?
kronoloji hatasi yapmissin kardes ama farketmez
lincolnun arkasinda baris ve begenilmeyen ayhan vardi hatirlarsak
msharp ve baris diye aglamak bahanenin danimarkasidir
Rijkaard geldiğinde Lincoln yoktu.
Zamanı karıstırmıs olabilirim, ama senin benim hatamı gormek yerine asıl mesajı neden anlamadığını merak ediyorum.