# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

bu adam geçen sezon tek başınaydı adeta .bamlı ortasahayla gayet iyi işler yaptı !yeri geldi forvet oynadı tek başına pozisyonlar yarattı ama ne oldu ?pino çok gol kaçıryo ????alooooo !ulan adam forvet değil zaten o pozisyonlarıda kendi yaratıyodu !pino bize geri dönecek ama devre arasıda olursa çok iyi olur. şimdi iyi bi ortasahamız var çünkü : ))

transferde tek yanlışımız bu sene oyuncu bulamayıp rierayı almamız bence culio ve pino kalıp riera alınmamalıydı

Gitmesin şu takımda her türlü iş yapar deyince ''Kazım var *****aaa ,Aydın buyuktür Pino xD'' gibi cevaplar verenlere selam olsun.

Gelince takıma elbet katkı sağlayacaktır..

Solda her türlü oynardı

Pino da Stancu da Culio da bu takımda yer bulurdu her şekilde..Ama onlar eski TD lerin oyuncuları İmparator kabul etmez göndermeliydi peki sonuç!! Riera çakma açık Eboue hımm haklısınız herşeyi bilirsiniz şu takımda bin kere oynardı be Pino.Yok çok şut atarmış yok saçları uzunmuş yok Kolombiyalıymış yok Bülnet Ünder vetosu varmış mış ta mışşş...

Açık ve net söylüyorum Pino bu takımın oyuncusu değil.Bu takım derken şu an mevcut kadrodan,sistemden vs bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.Galatasaray Futbol Takımında istikrarsız oyuncuların işi olmamalı.

Açık ve net söylüyorum Pino bu takımın oyuncusu değil.Bu takım derken şu an mevcut kadrodan,sistemden vs bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.Galatasaray Futbol Takımında istikrarsız oyuncuların işi olmamalı.

İstikrarsızlıktan kastınız ??

Bu adam geçen sezon 2.yarı başlamadan sakatlanmasaydı full sezon çıkartacaktı ve çogu maçta heyecan yaratan pozisyon üreten kendi başına bişeyler yapmaya çalışan tek adamdı. Buna ve Bülent Ünderin arıza yaratmasına rağmen totalde 25 maç çıkartmış bir adam istikrarsızlık bunun neresinde ?? İstikrarsızlık sadece diğer TDlerin getirdiği adam olması ve takımdan kopartılmasıydı ...

İstikrarsızlıktan kastınız ??

Herkes Fenerbahçe maçındaki Pino'yu konuşuyor.Bir maç var, 2 maç yok.Maç içinde sürekli kaybolan, top ayağına geldiğinde oynayan ve Fransa'dan bu yana sürekli sakatlıkla boğuşan bir oyuncu, istikrarsız değil de nedir.Daha önce de Pino hakkında şunları yazdım, yetenekleri konusunda takımdaki en yetenekli oyuncu ama mental eksikliği ve sık sık sakatlanmasından dolayı istikrarı bir türlü yakalayamıyor.Bu yüzden de büyük takımın yıldız oyuncusu olamaz hiç bir zaman.Biz yıllardır Aydın'dan patlama beklerken elimizde patladı, Monaco'da 2-3 yıl Pino'dan bekledi bu patlamayı ama olmayacağını görünce 2 milyon euro civarına saldılar.Zaten istikrarlı bir oyuncu olsaydı, Pino'yu ilk transfer edecek takım ya Lyon olurdu ya da Marsilya olurdu.

Sen bu takımda oynardın Pino.

İstikrarsız bir yabancıyı maliyeti olarak istemeyebilir bir insan ama Pino gibi cüzi bir ücret alan bir oyuncunun her türlü kalması gerekirdi. Hele ki yabancı kontenjan kalkmışken.

şuanda bu takımın kanat oyuncuları kim? onlar çıkıp sahada takımımızın formasını giyiyorsa pinoda koç gibi çıkardı sahaya formamızla ve şuanda bu takımda banko oynayacak oyunculardan biriydi

Yılda 500 bin euroya oynayan bir oyuncunun klübede durmasının kime ne zararı olurdu ki?Hatta Rierayı keserdi zaten

Kadıköy Deplasmanında 4 defans 5 ortasaha ile çık koy forvete pinoyu otur izle fenerin kepazeliğini...

şuanda bu takımın kanat oyuncuları kim? onlar çıkıp sahada takımımızın formasını giyiyorsa pinoda koç gibi çıkardı sahaya formamızla ve şuanda bu takımda banko oynayacak oyunculardan biriydi

Sen bu takımın kanat oyuncuları kimler diye girmişsin zaten..

Yılda 500 bin euroya oynayan bir oyuncunun klübede durmasının kime ne zararı olurdu ki?Hatta Rierayı keserdi zaten

Tamam saha içindeki hareketleri ile etkili olabiliyor zaman zaman, fakat süreklilik konusunda sıkıntıları var.

Burda ne Riera'yı savunuyorum ne de Kazım'ı fakat siz tamamen yanlış anlayıp olayı değişik bir boyuta taşıdınız.Pino bu takımın banko oyuncusu olamaz, olmamalıdır.Pino yetenek bazında hem Kazım'dan hem de Riera'dan üstündür ama gel gelelim ki bizim takımın oyuncusu değil.Kazım'ın Pino'ya nazaran artısı nükseden bir sakatlığının olmayışıdır.Pino şu an mevcut kadro içinde olsa ve Kayserispor karşısında ilk 11 başlasa, ve benim de ümit bağlayacağım oyuncu olur fakat çok fazla da çekincelerim olur.Eğer sezon başından beri takımda olmuş olsaydı acaba Kayserispor maçı hazırlıklarını salonda mı yapıyor haberlerini okuyacak mıydık gibi.Herneyse sanırım anlaşılabilir oldum.

Pino 'ya da küfredicem o olacak. Giden adam badem gözlü oluyor. 2 gün sonra Riera gidecek sonra yine ağlamayın.

Pino yetenekleri ile şuanki kadroda bulunan kanat oyuncularından kat ve kat iyidir burası tartışılmaz ha daha iyisi var mı Pinodan mutlaka var mutlaka bir Keita değil fakat kadroda bulunmasının kime ne gibi zararı olurdu anlamak inanın güç!!!

Geri
Üst Alt