# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Türkcem pek iyi degil. Aciklayabilirmisin bunu? Ne anlama geliyor? Ve Aslan Apa'nin yazdigi ile celisiyormu bu?

Açıklayabileceğimi sanmıyorum :D Aslan Apanın ki daha net

Oynayamaz onu tahmin ediyorum

Zaten sakatlığından dolayı feshetmişler diyor Radyospor

Ben Pino ve Culio'nun disiplin, Stancu'nun da yetersizlikten gönderildiğini düşünüyorum. Hatırlarsanız sezon sonuna doğru bir ara kadro dışı kalmıştı. Culio'nun da kavgaları filan vardı. Rapor doğrultusunda gitmişlerdir. Arda Culio'nun kılıfıydı bence.

denize düsen yilana sarilir...:asd:

adamın ayağında kırık varmış o zaman tartışmaya gerek yok istesekte oynayamaz

Ben Pino ve Culio'nun disiplin, Stancu'nun da yetersizlikten gönderildiğini düşünüyorum. Hatırlarsanız sezon sonuna doğru bir ara kadro dışı kalmıştı. Culio'nun da kavgaları filan vardı. Rapor doğrultusunda gitmişlerdir. Arda Culio'nun kılıfıydı bence.

Culio'nun takım içinde gayr-i ciddi bir hareketi yoktu abi.Zaten,Terim'de Arda'nın takımda kalacağını varsaydığım için Culio'yu gönderdim demişti.

Koltuk değneğiyle eski hızına çıkamayabilir de fener'e gol atar bence.

Arkadaşlar Gelse Bile Oynayayamaz Boşuna Umutlanmayın . Fm 'de Bile Kiraya Giden Oyuncuyu Transfer Dönemi Harici Geri Çağırdıysan Oynatamıyordun .

Diyelim ki bir oyuncu kiralık olarak bir kulübe transfer oldu sonra bu adam parasını alamadığı için yasal olarak sözleşmesini feshetti eski takımına dönme hakkı yok mu bu adamın ?

Pino'nun gelmesini çok isterim gerekirse 1 ay sonra oynamaya başlasın play-offlar için ihtiyacımız olur..

Geri
Üst Alt