# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino | Nassr Saudi FC'de Kiralık

Pino için Son durum nedir? sakatlık yüzünden mi yoksa Transfer sezonu bittigi için mi oynamıyor?

Transfer sezonunun bitmesi lisansının çıkartılmayacağı anlamına gelmez.

Bu sezon yararlanabilirmiyiz ?

Kiralanması yanlıştı, kiralansa bile Ordu,İBB gibi takımları kiralanması gerekekiyordu.

Bülent Ünder denen futboldan zerre anlamayan adam sayesinde Pino'yu kaybettik.Umarım tekrar kazanırız.

Kiralanması yanlıştı, kiralansa bile Ordu,İBB gibi takımları kiralanması gerekekiyordu.

Bülent Ünder denen futboldan zerre anlamayan adam sayesinde Pino'yu kaybettik.Umarım tekrar kazanırız.

Bülent Ünder'in futbol bilgisi seni öldürecek derece de çok. ''bizim üefa kupamız var zaaaaxD'' demenin sebeplerinden biridir o adam. Saygılı ol. Yaşın yetmiyorsa hatırlamaya o zaman atıp tutma bilmeden.

Bülent Ünder'in futbol bilgisi seni öldürecek derece de çok. ''bizim üefa kupamız var zaaaaxD'' demenin sebeplerinden biridir o adam. Saygılı ol. Yaşın yetmiyorsa hatırlamaya o zaman atıp tutma bilmeden.

Cevap verirsem 2 ay uzaklaştırma alırım durduk yere o yüzden haklısındır sen her zaman.

tmm.

Cevap verirsem 2 ay uzaklaştırma alırım durduk yere o yüzden haklısındır sen her zaman.

tmm.

Mustafa bak sana destek verecektim.. Bülent Tulun sandım bir baktım Bülent Ünder Yazmışsın.....

Galatasaray taraftarının bu kadar vefasız olmaya hakkı yok... yemişim pinosunu....

Bülent hocanın çok büyük hizmetleri oldu..

Bülent Ünder, 2000-06 sezonunda yardımcılığını üstlendiği Erik Gerets ile kazandığımız şampiyonlukta da rakibi çözen raporlarıyla büyük pay sahibi olan isimdi.

Üstün futbol bilgisiyle nerede teknik direktörlük yapıyor acaba Bülent Ünder ? Ayrıca herşeyi geçtim, canlı yayında futbolcusunu alaşağı etmek ne kadar doğru ?

Bence Pino bu sene kalsaydi, i$ gorurdu orta sahada ama Imparator takimda kalmasini istemediyse demekki bir neden var. Culio & Pino bu sene iyi giderdi en azinda

Üstün futbol bilgisiyle nerede teknik direktörlük yapıyor acaba Bülent Ünder ? Ayrıca herşeyi geçtim, canlı yayında futbolcusunu alaşağı etmek ne kadar doğru ?

Herkes lider olmayi kaldiramaz. Bilgisi olsa bile ,heyecandan ve kendini gösterebilmek hevesinden, sacmalamaya baslar. Bülent Ünder bunun en güzel örnegi. Arka planda yaptiklariyla daha basarili.

Transfermarkt'da sakatlığı geçmiş olarak görünüyor.

Şuan 62 yaşında ve o üstün futbol bilgisini sadece 2 sezon takım çalıştırarak kullanmış yazık.

bulent under nedir lan. gitsin bakkal acsin. hocalik neyine cok net yaeni.

yazık oldu..şansı kesinlikle hakediyo. heleki geçen sene o kötü takımın içinde yaptıkları ortada. forvet bile oynadı. tabi her maç gol bekleyenler vardı..serbest oynatıcan pinoyu öyle daha etkili.

yazık oldu..şansı kesinlikle hakediyo. heleki geçen sene o kötü takımın içinde yaptıkları ortada. forvet bile oynadı. tabi her maç gol bekleyenler vardı..serbest oynatıcan pinoyu öyle daha etkili.

serbet oynatacağımız adam kafası çalışmayan pino ise vay halimize

Bir kişinin ne olursa olsun , körü körüne kendi görüşünü savunmasına uyuz oluyorum lan .

Mesela Baros'u sevmeyen adam , Baros 9 hafta takımı sırtlayınca içine gömülüyor ; bir hafta hırsından dolayı itiraz edip kart görünce başlıyor Baros'a nefretini kusmaya . 'Bakın gördünüz mü ben haklıyım lan' diyebilmek için .

Gelelim Pino mevzusuna ;

Bir insan evladı Pino'yu neden istemez ?

1-Yabancı kontenjanını işgal etmesin diye . [Bu arguman mantıksız olur , çünkü sınırsız yabancı kontenjanı mevcut]

2-Yıllık ücreti çok fazla olur , yedek bırakacağın bir yabancı oyuncuya sağlam bir ücret vermek ekonomik açıdan epic fail olur (Riera gibi) , o zaman istemezsin , anlarım . [Bu arguman da mantıksız , adamın yıllık ücreti Aydın Yılmaz'ın maaşı kadar , Çağlar Birinci'den düşük]

E o zaman haala neden körü körüne nefretle 'bu adam ölsün' diye ateşler içinde yanıyosun be hacı ?

Bu adamın 'salt bir futbol yeteneği' yok mu ? Hayvan gibi var .

Genç değil mi? Genç . Bir ihtimal gelişim gösterebilir .

Yıllık ücreti Çağlar Birinci'den az mı ? Az .

Sınırsız yabancı kontenjanı yok mu? Var .

Takımında adam eksilten futbolcu eksiği var mı? Var .

Ligi ve Türk takımlarını biliyor mu ? Biliyor .

Seneye 3 kulvarda mücadele edecek olduğundan dolayı ; özellikle içerideki Anadolu maçlarında ve Turkish Kupa maçlarında işine yaramaz mı bu adam ? Yarar .

Kısacası her türlü iş yapar . Her türlü .

Merak etme kimse seneye GS'ın as sağ açığı Pino olsun demiyor . Ama GS'da her türlü iş yapar .

Örneğin ; Galatasaray'ın as sağ açığı yeni transfer McGeady'nin 3 sarı kartı var ve önümüzdeki 2 maç sırasıyla Gençlerbirliği (i) ve Bjk (d) maçları .

İşte o Gençlerbirliği maçında McGeady'i oynatmazsın , Pino'yu koyarsın sağ açığa , Arena'da GB'ye karşı iş yapar .

EN KÖTÜ SENARYO oldu diyelim ; 2 maç oynadı , gelişme gösteremedi , 0 katkı sağladı ; en kötü ihtimalle sözleşmesini feshedersin , ya da bir yere kiralarsın .

O zaman Pino'ya b.k atmak için niye kasıyon ? 'Ben dedim'ci ?

Baros Bjk'ye 3 tane yaslayınca utanmadan sevinecen mi ?

Geri
Üst Alt