# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

şu adama bomboş bi futbolcu muamelesi yapıldı kazım+pino bu takımda çok rahat oynar oynamasada 18 de olur tabi faydası yok bunları konusmanın

Pino futbolcuysa ben messiyim diyen tipler oldu burada.Şimdi desenki sen böyle demiştin hayır demedim der :)

Pino benim son dönemde en beğendiğim yabancı oyuncuydu.Fatih terim malesef harcadı..

kaçan balık büyük müyük olmadı da amkarbattan her türlü iyi. şans bile verilmedi bu adama

Yav o ara iyiydi hızlı falan tamamı yatan takımda hoşumuza gidiyordu ben de seviyorum ama şu anda olsa ona da sövülürdü yani.

Fiyat/performans oranı muazzamdı o sene. Ama işte tutmadı adam. Başka takımlarda da öyle oynamadı pek. Takım kötü gidince eski futbolculara sarmamak lazım. Engin cezalıyken de Engin dönsün süper olacak diyorduk. İşler iyi gitmeyince böyle ufak değişikliklerin fark yaratacağını umuyor insan.

Aynı şekilde Culio ve Stancu da beş para etmez oyunculardı.

Biz bir zamanlar çok söyledik bu takımda çok rahat oynar diye ama.. Şimdi yanın halinize..

Yahu resmen saracak şey arıyorsunuz :D Bir de hemen "ben demiştim" biz-siz muhabbetleri başlamış.

Kötü oyuncuydu, f/p oranı çok iyiydi. Hizmetini verdi gitti. Bu kadar. Şu anda takım istediğiniz gibi gitmediği için sanki fark yaratırmış gibi geliyor aynı Engin için düşündüğümüz gibi.

kaçan balık büyük müyük olmadı da amkarbattan her türlü iyi. şans bile verilmedi bu adama

ama amrabattan her türlü iyidir , bizim çok kötü fenerin en iyi dönemlerinden biri olan sezonda fbyi saraçoğlunda tek başına parçalamıştı keşke bu kadar çabuk bırakılmasaydı

kimse kıvırmasın amatör topçu muamelesi yapıldı benimle birlikte 1 2 kişi daha vardı savunan geçen sene pinoyu geri herkes gitmeli culio kalmalı felan diyordu

pino harbi yetenekli bir futbolcuydu ama bize gelmiş olduğu dönem malesef takım berbattı. burada ki futbol ulemaları çok biliyormuş gibi işe yaramaz çöp filan diye sallıyorlardı...

ben size bir şey söyliyim. kadıköyde topu çizgiden çıkmasaydı hamit gelmezdi o derece ;)

YAv hala kimse kıvırmasn deniyor. Amatör topçu muamelesi yapıldı çünkü amatör topçu :) Ha çok seviyoruz o ayrı.

Neyse tabii bu tartışmalar havaya biraz, gelip de oynayamayacağına göre iyiydi diyelim bari :)

neye yarar, video da hic birsey yok

Galatasaray forumundan başka bi taraftar forumlarına girmediğim için duymadım o kısalmayı.Ayrıca Gala'yı duymayan dünyadan habersiz yorumunda Gala kısaltmasından daha saçma olmuş :rolleyes:

renkdaş sana avrupada yaşayan bir renkdaşın olarak şu kadarını söyleyeyim buralarda Galatasaray'dan çok Gala kısaltması kullanılıyor biz Gala taraftarlarının arasındada çok yaygın yani.

Galatasaray forumundan başka bi taraftar forumlarına girmediğim için duymadım o kısalmayı.Ayrıca Gala'yı duymayan dünyadan habersiz yorumunda Gala kısaltmasından daha saçma olmuş :rolleyes:

hiç uefa yada fifanın sitesinede mi girmedin?

Geri
Üst Alt