# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

kendisi balon bile değil sönmüş olsun.balonun ıcınde hava olur.bu komple kof hiç birsey yok.senı futbolcu yapanın...

ha bi dk kendısı yetenklı ve ılerıde ıyı paraya satılcak bı futbolcuydu demİ?yasıda gencti:)

hıhı evet öyle.hangi parelel evren bu?

Adnan Sezgin umarım son kazığı olur bize.....bu adamı bu takıma almak için gercekten mantıklı hiçbir sebep yok.....sadece cıkar amaçlı alınabilir....

Çok boş oyuncusun . Çok boş bi takımız . Baros la Arda farklı yerdeler gözümde Kewell da en saygu duyduğum 2 . isimdir bu takımda . Gerisi yalan

keita dan daha iyi diye alınan adama bak ya, adam pas özürlü tek yapabildiği arada bir depar atmak. usain bolt da atıyor o deparı. gelse futbolu senden daha yi oynar belki de.

Pin'ini unutunca kitlenmiş puk istio bu :(

Pinokyo masalına dönüyor gibi..

S. Serhat Türkel: Keita'nın daha iyisini yarı fiyatına aldık gibi birsey demisti. Ilk kez 10'a güveniyim dedim ama yerle bir oldum, ne yalan söyliyim :rolleyes:

S. Serhat Türkel: Keita'nın daha iyisini yarı fiyatına aldık gibi birsey demisti. Ilk kez 10'a güveniyim dedim ama yerle bir oldum, ne yalan söyliyim :rolleyes:

Yahu Serhatın tek yaptığı şey milletin a dediğine b demekti

Sallıyordu herşeye

Ama suç bizde değil başımızdakilerde

Pino Fransanın orta halli takımında bile oynayamayan bi adamdı

Getirdik Keitanın yerine koyduk adamı

Yahu Serhatın tek yaptığı şey milletin a dediğine b demekti

Sallıyordu herşeye

Ama suç bizde değil başımızdakilerde

Pino Fransanın orta halli takımında bile oynayamayan bi adamdı

Getirdik Keitanın yerine koyduk adamı

Keita'dan daha iyisini madem alamıcaksın niye satıyorsun dimi ama. Keita - Pino arada ki farka bak ya.Geçen sene Keita maçta oynucağı zaman heyecanlanırdım.Acaba bugün neler yapcak diye.Pino konusunda ne bi heyecan var ne birşey.

Ah Keita ah.Senin gibi sağ açık gelmedi bu takıma.Kıymetini bilemeyenler utansın.

traş çıktı,tez elden salına..

düşük ücreti var,onun için kadroda +2 nin +2 si diye tutulabilir..

keitanin zurnasi bile olamaz. keita gibi adam gitti yerine pino. dos santos gitti, mehmet topal gitti. gelenleri yazmak bile istemiyorum. arada hatayla küfür yazmak istemiyorum :)

her maglubiyet sabahına uyandıgımda, o rezalet drıblınglerin,yetersiz teknıgın,olmayan fizigin,leş gibi tipin ve kafa ayak farketmez vurdugun her topun yan aglara gıttgını hatırlıyorum.

felaketıım oldu,aglıyorum.

bu adamdan futbolcu değil tarlabaşında torbacı olur tip o tip yani memleketide uyuyor bu tanıma

Geri
Üst Alt