# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Çizgiye inmeyen,Insua topu alıp bindirdiğinde kaçmak yerine arkasına geçen, Uğur'u geçmekte dahi zorlanan değişik bir adam Pino.

Ve karşınızda Keita'nın veliahtı!Tabi yerseniz!

Gidip bu adam 3-4 milyon euro para verdiler yuh yazıklar olsun ya. Keita yı niye 8 e sekize sattınız kardeşim? Yönetim gitmeli.

Bence Pino iyi futbolcu.. Takım kötü olduğundan Pino, Misimovic, Elano gibi kaliteli futbolcular da kötü görünüyor.

Transfer nöbeti zamanı atıp tutuyordu millet iyi topçudur bilmem nedir diye. Şimdi pek kimseler kalmamış anlaşılan. Aynı şey Cana için de geçerli..

Transfer nöbeti zamanı atıp tutuyordu millet iyi topçudur bilmem nedir diye. Şimdi pek kimseler kalmamış anlaşılan. Aynı şey Cana için de geçerli..

cana icin kalibimi basarim dunyanin en iyi 5 on liberosundan biridir

ama pino konusunda haklisin

cana icin kalibimi basarim dunyanin en iyi 5 on liberosundan biridir

ama pino konusunda haklisin

%50 mutabakata vardık en azından :) bugünlerde yönetimimiz sağolsun herhangi bir konuda %50 mutabakat çok yüksek bir oran camiamız içerisinde..

cana 1.sınıf ön liberodur,pino gündeme geldiğinde de istemediğimi yüzbinkere söylemiştim,geçen sene bitikti zaten,monaco 3 e sattığında halay çekmiştir.

Kadıköy'de etkili olacaktır bence.

Pino'ya ben hala iyi derim. Yazın dediğim gibi. Ama bu adamın geçirdiği sakatlıklar, ruhsal çöküş çok etki etmiş. Ayrıca, Keita'nın yerine gelmesi daha da kötü gösterdi Pino'yu. Çünkü Keita kadar maçın kaderini değiştirebilecek bir adam değil.

Sacmalık, iyi topcu topa ilk dokunusunda kendini belli eder. Pino ise ilginc bir adam, sanki gitmek icin kötü oynuyor.

Güzel kardeşim yazıda "bence" yazıyor. Bu benim görüşüm ve top ayağındayken gayet kaliteli bir kumaşı oldugunu belli ediyor. Takım kötü , dolayısıyla herkes kötü. Sonuçta bu adam Messi veya Ronaldo değil takımı tek başına sırtlayacak.

şimdi adam hakkında olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum, memlekete bi hıncal yeter ama şu var ki adam sanırım gerçekten sihirbaz. geldiği günden beri sadece uefa ön eleme maçlarının ilkinde bi 20 dakika kadar oynadı, sonra bi sihir yaptı yok oldu hazret. takımda form tutan kimse yokken kendisini formsuzluğu nedeniyle eleştirmek de hoş olmaz ama selefi kader keita ile aralarında bu konuda bariz bir fark var gibi. keita takım formda mı formsuz mu hiç ..ine takmaz çatır çatır oynar taklaları atardı, lan en azından sayesinde içerde maç kaybetmiyoduk, lan yine geldi aklıma :(

şimdi adam hakkında olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum, memlekete bi hıncal yeter ama şu var ki adam sanırım gerçekten sihirbaz. geldiği günden beri sadece uefa ön eleme maçlarının ilkinde bi 20 dakika kadar oynadı, sonra bi sihir yaptı yok oldu hazret. takımda form tutan kimse yokken kendisini formsuzluğu nedeniyle eleştirmek de hoş olmaz ama selefi kader keita ile aralarında bu konuda bariz bir fark var gibi. keita takım formda mı formsuz mu hiç ..ine takmaz çatır çatır oynar taklaları atardı, lan en azından sayesinde içerde maç kaybetmiyoduk, lan yine geldi aklıma :(

keita nire bu nire:)

Neden bilmiyorum ama Fener maçında yan ağlarla küserse içimdeki his golünü yazacak diyor.

Geri
Üst Alt