# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Almasın eksik kalsın bırak,fazla sorumluluk alınca top kaptırma rekorlarını egale ediyo sürekli,nadiren buluşsun topla daha iyi.

Yunus, bir adama taktın mı takıyorsun aga. Arkası dönük top alınca oynayamaz bu adam, daha serbest oynamalı. Tabii ki şu da var, isteyince oynuyor bu da .

arkasi donuk top alabilmesi cok entresan

ve kondisyonu cok etkileyici idi

ama pardon rijkaaard calistiramiyordu degilmi:)

Yunus, bir adama taktın mı takıyorsun aga. Arkası dönük top alınca oynayamaz bu adam, daha serbest oynamalı. Tabii ki şu da var, isteyince oynuyor bu da .

tamam farklı bişey demedim ki,gece gece uğraştırma adamı:D geniş alanda oynar zaten bişey demedim:D,ama genelde bu şekilde olmuyor bizim maçlar,çok top kaybıyla oynuyor pino,bide bu maçta herkes iyi oynadı zaten,1 maçla çok abartmamak lazım,ben 7/24 savunduğum elano başlığına girip elano yu yerin dibine sokanlara laf etmedim dikkat edersen,sonuçta bu maçta kötü oynayan hemen hemen yoktu çünkü,zamanla göreceğiz ama bu şekilde oynamaya devam edeceğini düşünmüyorum,fikrim değişmedi onu da söyleyebilirim,hala monaco da ki rezil pino aklımda kalan:)

Kaleyi hep uzaktan görmeyi calisti ama malesef olmadi ama bir gün muhakkak girecek o top, yeterki kaleyi uzaktan görmeyi devam etsin.

Dos Santos'u getirdi aklima. Bir iki mac daha gol atamasin, bal yapmayan ari benzetmeleri baslar.

maçın adamıydı meğer forvetmiş :) bizi yemiş

Dos Santos'u getirdi aklima. Bir iki mac daha gol atamasin, bal yapmayan ari benzetmeleri baslar.

dos santosun kasımpasa macı harıc,zor bi macta pıno kadar etkılı oldugunu hatırlamıorum

ha bu kendısıne guvenmem ıcın sebep mı :suan için hayır

ama benı bugunluk mor ettıgı ıcın tesekkur ederım terkar

adam bildigin forvet yahu, acaba barosla birlikte 4-4-2 oynayabilirmi cift forvet diyecegim ama misimovic ne olacak o zaman...

oynamaz.su misimovic bi kendisine gelsin de görün.

geldiğin günde benim için buydun şu an içinde , haksız yere yerden yere vuruldun, ama biliyorum sen daha fazlasını daha iyisini yapabilirsin.

El Mago...

Kelebek gibi ucup Sahin K gibi soktu. Kisacasi cok iyiydi.

Çılgın attı dün ya fener bu adamı gene bazı pozisyonlarda iyi tuttu onlara da tebrikler. Pinoyu bi an Arog ta kafesin içinde top oynamayı bekleyen yaratığa benzettim. Hırsı mücadelesi aç kurt gibiydi. Sanki son maçı ya ölecek ya kalacak gibi oynadı. Hakkaten dehşetti bea

El Mago :tiphat:

Yılın futbolunu oynadı şans olsa hat trick yapardı.

Geri
Üst Alt