# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

ben bu adama iyi derken ninemiş şeyi olsa dedem olurdu yakıştırması yapmışlardı bana keşke onları görebilseydim.

Naaptın olm sen?Bi ara Messi'yi sarı kırmızı formada gördüm zannettim :D

Mal ettin ezik defansını.Helal Olsun Aslanım Beaaaa :)

Baros'un arkasında Pino'yu sarkıtıp, ss gibi bir taktik kurabiliriz. İç oyuncuları da Elano-Arda olur. Arkasında Cana-Ayhan.Takım tertibimiz böyle olabilir.

Daha önce de söylediğim gibi hiç birşey beklemediğim için yaptığı iş ektra oluyor benim için.Her zaman bu kadar açık alan bulamayacağı kesin.Yine de Baroş'a iyi bir alternatif oldu.Takıma yine de sağ açık lazım.Volkan Şen olsa iyi olurdu :D

Harika oynadi ama her mac böyle bos alan bulamaz. Hele hafta Antalya var, bize karsi nasil oynadiklari belli. Inönüde fenaa oynar bence.

Cok yıprattı cokta yıprandı Biraz sırtı kaleye dönükde oynamayı bilse forvete gerek yok icerdeki maclarda kapanan takımlara karsı tek forvet olarak bişey yapamaz ama 4-4-2 de tamamlayıcı forvet olarak iyi işler yapabilir barosun yanında

Yürüyedur.

çok iyi oynadı dünkü maçta ama arda ve baros geldiğinde forma şansı bulamaz sağ kanatta elano kaptı formayı bi daha bırakmaz.

juanpablopinoidmanb.jpg

'' el mago ''

Adam meğer santraformuş yahu. Hagi keşfetmiş adamı.

Baros'u aratmadı. Her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Ve çok hızlı. Bu adamı Santrafor olarak kullanmalıyız.

Daha çok genç futbolcu. HAGİ ile kendini geliştirebilir.. Özellikle Tugaydan çok şey öğrenebilir..

Geniş alan diyip basitleştirmeyelim olayı. Aldığı her topta, Luganı ve Yobo kademeli oynadı Pino'ya buna rağmen etkili oldu. İkili mücadelerde güçlü ve ileride sürekli top tutarak oyunun boyunu kısalttı. Yani o kadar da geniş alanda oynamadı. Özellikle ilk yarı, GS bariz üstünlüğüyle geçerken müthiş etkiliydi.

3-4 kişi sıkıştırdı Pino topu alınca ama Pino hepsini çalıma dizdi.

Maçı izleyenler hatırlar 2-3 kere yaşandı böyle pozisyonlar.

Bir kac tane gol atsa Barosu keser. Baros oyun icinde bukadar etkili degil. stoperlere karsi genelde eziliyor.

ulan ayıptır nankor adamlar barosu keserlere getırdınız hepınız işi.çüş be ya çüş

Birlikte oynasınlar. ;)

uzuluom yanı bu kadar garıplıklerı okuyunca.bu baros 6 mac cıktı ya da 7 .adam 6 gol attı savastı etti,adam gsli..bir adam cıkıp suanlık bır mac ıyı oynadı dıye ıs barosu kesere gelırse burda iş komiklik boyutuna girer.gecmıste neler yaptıkları ortadayken bıde barosun.verdıgı savas hırs cabası

Baros'u kesse ne olur yani küfür mü olur hakaret mi olur? Galatasaray futbolcusu bir diğerini bir kaç maç keserse ne oluyor kıyamet mi? Olamaz mı? Baros aslan gibi golcü iyi güzel e bu çocuk fener maçında yardırmış, 55.000 hıyarı yusuf ettirmiş, tek başına fırtına gibi esmiş ceza sahası dışından dayadığı şutlar gol pozisyonu olmuş daha ne yapsın? verilecek bir şans için yeterli bana göre. bir pozisyonda adam resmen yıllardır yapılmayanı yaptı ve 3 fenerliyi yardırıp sonunda düşürüldü faul çaldı. her oyuncumuz böyle top peşinde koşsa 7-0 biter her maç. adam resmen dalga geçti fenerle. baros olsa böyle olur muydu acaba ben biliyorum nolcağnı baros bu pinonun pozisyonlarında olsa ilkinde koşar koşar sonra volkan topa yaklaşmış diye bırakırdı geri dönerdi o çizgiden çıkan pozisyon olmazdı bile. sonra ceza sahası dışından soldan vurduğu pozisyonda baros zaten vurmazdı çekerdi yana kime pas atsam diye düşünürdü. vursada direğin yanından sekerek giderdi. hep olan şeyler bunlar. ne var yani kesse nolur mümkünatsız bir şey mi. kesince barosa küfür mü etmiş oluyoruz o da bir futbolcusu takımın keser kesilir.

Ya bizim su Taraftar niye dönme dolapi gibi. Tamam Pino dün cok güzel oynadi ama Baros bambaska birsey. Belki dün Baros bir kac tane atardi NE BILIYORSUNUZ.

Adam her macinda Gol degil GOLLER atiyor. Ayip günah be...

Ama Pino hemen Barosun arkasinda oynasa bence cok iyi olur.

------------Baros------------------------

-------------------------Pino--------------

Arda----------Misimovic-----------Elano

Bence Misimovic icin tam ideali. önünde iki saglam adam olsun Misinin asistleriyle bizi baya bi sevindirir.

Geri
Üst Alt