# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

bu adamın sağ kanat olarak getirildiğine inanamıyorum şaka gibi valla.bu adam bildiğin forvet ne sağ kanadı :) iyi keklemişler bizimkileri bu adam kanat oyuncusudur diyerek.baros'un dönmesiyle hücum hattında çok iyi bi ikili olabilirler.tabi orta sahanın da sürekli koşup mücadele etmesi gerekecek ki şuan oynayan oyuncular hem savunma yapıp hem hücuma destek verecek oyuncular değiller gibi görünüyo.

Pino'yu salacaksın sahaya nereye istiyorsan oraya git gardaş diyeceksin.

Kaleyi gördü mü vurması çok iyi bence.Boş boş çalım yapacağına en azından tehlike yaratıyor ve kendi güveni de geliyor gibi.Tabii bunu abartıp da bencilliğe kaçmaması da şart.

hadi el magoo trabzon maçında da senden iyi perfonmans bekliyorum inş sakatlıksız nice sarı kırmızı senelerde birçok kupaya vede gollere imzanı atarsın...:yenieek:

Bence Pino Trabzon maçında eğer Baros ve Elano dönerse kendine sol açıkta şans bulabilir.

Baros

Pino Misimovic Elano

Cana Barış

Hakan Neill Servet Sabri

Ufuk

Bence Pino Trabzon maçında eğer Baros ve Elano dönerse kendine sol açıkta şans bulabilir.

Baros

Pino Misimovic Elano

Cana Barış

Hakan Neill Servet Sabri

Ufuk

Hakan Balta'nin sakatligi ne durumda? Maca yetisememe durumu varsa -ki öyle saniyorum- bölgesinde Insua oynayacaktir demek olur. Hal böyleyken, Ortasahada Cana'nin yerine Ayhan ya da Mustafa secenekleri kacinilmaz olacaktir. Yazdiklarimin dogrudan Pino'yla alakasi yok amenna, ancak ilerleyen zamanlarda yabancilarimizi oynatma-tercih etme noktasinda bazi sikintilar olacak gibi?

Iyi olan oynasin diyeyim ve ekleyeyim "Hagi bilir isini" :)

Hakan Balta'nin sakatligi ne durumda? Maca yetisememe durumu varsa -ki öyle saniyorum- bölgesinde Insua oynayacaktir demek olur. Hal böyleyken, Ortasahada Cana'nin yerine Ayhan ya da Mustafa secenekleri kacinilmaz olacaktir. Yazdiklarimin dogrudan Pino'yla alakasi yok amenna, ancak ilerleyen zamanlarda yabancilarimizi oynatma-tercih etme noktasinda bazi sikintilar olacak gibi?

Iyi olan oynasin diyeyim ve ekleyeyim "Hagi bilir isini" :)

Önemli değil deniyor sakatlığı.

Ben esas Çağlar ve Serkan'ın durumunu merak ediyorum. İnşallah bütün sakatlarımız biran önce döner. Biz de tam kadro oynayabilelim artık.

harika bir isim tam benim hayalimdeki forvet hızlı güçlü sprinter adamı delip geçiyor resmen o şutlar ne öyle aman allahım düşman kalesini topa tutar gibi:) bigün kaleciyle topu aynı anda kaleye sokacak ama bu talihli kaleci kim olacak merak ediyorum:)

monaco -inter hazırlık maçından sonra basına yaptığı açıklamada pablo pinoyu takımıda düşünebilirm ve youtubeda görüntüleri var maç sonunda pinonun yanına gidip konuşuyorlar cordoba ile ribey iççinde bonus demişlerdi şimdi fenerlilere sesleniyorum stochunuz dianınz ikisnin tobplam bedeli 11 milyon euro pino 3 milyon euro artık gerisini onlar düşünsün

monaco -inter hazırlık maçından sonra basına yaptığı açıklamada pablo pinoyu takımıda düşünebilirm ve youtubeda görüntüleri var maç sonunda pinonun yanına gidip konuşuyorlar cordoba ile ribey iççinde bonus demişlerdi şimdi fenerlilere sesleniyorum stochunuz dianınz ikisnin tobplam bedeli 11 milyon euro pino 3 milyon euro artık gerisini onlar düşünsün

Bize ne fenerbahcede stochdan dıadan bız kendı ısımıze bakalım bence

bize ne yahu fenerden isterse 100 milyon euro harcasınlar daha iyi değil mi:)

Defansın bir anlık dalgınlığını değerlendirip sprinter özelliği ile yaptığı aği patlamalar stoperlerin birkaç m önüne geçmesini sağlıyor şut gücüde gerçekten hatrı sayılır seviyede yani rakiplerin asla unutmaması gerekiyor böylece alan daraltmalarına engel oluyor rakip takımın Galatasarayın ise alan daraltmasını sağlıyor

Ne yaparsın yapsın Keitayla eş degerde olamaz Pino.

Hızlı akıllı bir futbolcu son vuruşlarında biraz daha etkili oldugumu çok gol atar. Tam topu alıp götürebilen bir Futbolcu Boş alanlarda iş yapar.

Kıpırdaması yetti.

Baros ile çift forvetdenenecek mi çok merak ediyorum.

bu adamın mevkisi neresi bn tam anlayamadım sağ açığa koyuyosun pek iyi oynayamıyor forvete koyuyosun zorluyor rakip defansı yoruyor ama son vuruşları kötü en iyisi bunu forvetle sağ açık arasında serbestçe oynayabileceği bir yerde oynatmak

İleri uçta serbest oynadığı zaman etkili olacağını gösterdi.Ama bencil oynamayı bırakıp biraz pas yaparsa takıma daha fazla güç katacaktır.

Geri
Üst Alt