Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.367
- 8.901
- 2.518
Cevap: #20 Juan Pablo Pino
süper pablo pino
süper pablo pino
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hagİ: pino hücumun her yerinde oynar.
Pino adam akıllı forvet çıktı. Şimdi bize sağlam bir sağ kanat oyuncusu lazım.
monaco 4 sene önce 3 e alıp bu sene 2,5 a bıraktı,ellerinde patladı kısaca,bu süre zarfında akıllarına bu adamı forvette oynatmak gelmedi mi hiç acaba
,kanatta kötü gerçekten özellikle geçen sene berbattı.
Bu hareketle ne anlatmak istedi acaba.?
Parmaklarıyla kalp işareti yaptı ve sevgisini böyle belirtmek istedi.
2 hafta önce fener maçından önce iyi oyuncu dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı. 180derece döndü herkez. iyi kapak yaptı foruma
Bu adamı ilk geldiği günden beri hep savunuyorum kötü oynadığı zamanlarda da iyi oyuncu olduğunu söyledim ama şu da varki ahım şahım oynamıyor son iki maçtır abartılıyor bence bu kez de. Çok daha iyilerini yapmıştı zamanında yine yapabilir.
Kanatta oynadiginda ayni elestiriler yapilacaktir yine. Forvette gercekten cok basarili ve etkili. Bu müthis performansini gördügüm halde kanatta yine basarisiz olacagini düsünüyorum Pino´nun.
Çizgiye hapsedilirse tabii ki oynayamaz zaten klasik çizgi adamı değil daha çok içe kateden bir oyuncu Pino. Bu yüzden diyorum biraz daha serbest bırakılmalı, Rijkaard'ın yaptığı gibi çizgiye hapsetmemek lazım bu adamı. Sağ tarafa yakın ikinci forvet gibi oynamalı.
-------------Cana------?---------
------------------Miso---------------Arda
------ Pino-----------------------------
-----------------Baros------------------
Böyle oynamalı Baros geldiğinde.
Bu adamı ilk geldiği günden beri hep savunuyorum kötü oynadığı zamanlarda da iyi oyuncu olduğunu söyledim ama şu da varki ahım şahım oynamıyor son iki maçtır abartılıyor bence bu kez de. Çok daha iyilerini yapmıştı zamanında yine yapabilir.
bu adama bir küfür edilmediği kaldı eski mesajları okursanız. Pino'yu ilk 11'e yazanı kadroda demediği bırakılmadı. Benim en çok sevdiğim yönü ise topa vurmasıydı. Özgüven lazım oyunculara uzaktan vuracak bir tane adamımız yokki sabri 6 pasta topun üstünden atladı dünkü maçta.