# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Sürati ve çevikliği çok iyi, topu da iyi saklıyor.

Şutlarını zaten görüyoruz.

Baros ile beraber oynayacağı maçı çok merak ediyorum. :)

Ilk oynadugu zamanlarda bu kadar yetenegi olup da aklini kullanmayan oyuncu gormestim demistim. Hala devam ediyor gorusum. Umarim Hagi ona olur olmadik yerlerden arkadasi bos iken sut cekmemesi gerektigini ogretir.

monaco 4 sene önce 3 e alıp bu sene 2,5 a bıraktı,ellerinde patladı kısaca:o,bu süre zarfında akıllarına bu adamı forvette oynatmak gelmedi mi hiç acaba:asd:,kanatta kötü gerçekten özellikle geçen sene berbattı.

Ondan önceki sene de kanatta çok iyiydi zaten o dönem de almak istemiştik ama 8-9 milyon eurolar konuşuluyordu. Zaten Hagi'nin şu an oynatmaya çalıştığı sistemde çizgi kanadı yok diyebiliriz. Arda gelince ne olur bilemiyorum tabi. Pino sağ forvet tarzı oynarsa çok başarılı olacaktır ama hala karar vermekte zorlanıyor ve yanlış işler yapıyor.

Bakalım ikimizin Pino savaşını kim kazanacak Yunus :asd: :p Ama şu da var 2 sene önce şu oynadığından da çok daha iyi oynuyordu.

1d8d7fc0.jpg

Allah nazardan saklasin. Böyle devam Pino. Baros kadar defansi yipratan özelliklere sahip. Forvette gercekten cok faydali. Kanatta bu kadar faydali olacagini sanmiyorum

2 hafta önce fener maçından önce iyi oyuncu dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı. 180derece döndü herkez. iyi kapak yaptı foruma

2 hafta önce fener maçından önce iyi oyuncu dediğimde bir küfür yemediğim kalmıştı. 180derece döndü herkez. iyi kapak yaptı foruma

Bu adamı ilk geldiği günden beri hep savunuyorum kötü oynadığı zamanlarda da iyi oyuncu olduğunu söyledim ama şu da varki ahım şahım oynamıyor son iki maçtır abartılıyor bence bu kez de. Çok daha iyilerini yapmıştı zamanında yine yapabilir.

Bu adamı ilk geldiği günden beri hep savunuyorum kötü oynadığı zamanlarda da iyi oyuncu olduğunu söyledim ama şu da varki ahım şahım oynamıyor son iki maçtır abartılıyor bence bu kez de. Çok daha iyilerini yapmıştı zamanında yine yapabilir.

Kanatta oynadiginda ayni elestiriler yapilacaktir yine. Forvette gercekten cok basarili ve etkili. Bu müthis performansini gördügüm halde kanatta yine basarisiz olacagini düsünüyorum Pino´nun.

Kanatta oynadiginda ayni elestiriler yapilacaktir yine. Forvette gercekten cok basarili ve etkili. Bu müthis performansini gördügüm halde kanatta yine basarisiz olacagini düsünüyorum Pino´nun.

Çizgiye hapsedilirse tabii ki oynayamaz zaten klasik çizgi adamı değil daha çok içe kateden bir oyuncu Pino. Bu yüzden diyorum biraz daha serbest bırakılmalı, Rijkaard'ın yaptığı gibi çizgiye hapsetmemek lazım bu adamı. Sağ tarafa yakın ikinci forvet gibi oynamalı.

-------------Cana------?---------

------------------Miso---------------Arda

------ Pino-----------------------------

-----------------Baros------------------

Böyle oynamalı Baros geldiğinde.

Çizgiye hapsedilirse tabii ki oynayamaz zaten klasik çizgi adamı değil daha çok içe kateden bir oyuncu Pino. Bu yüzden diyorum biraz daha serbest bırakılmalı, Rijkaard'ın yaptığı gibi çizgiye hapsetmemek lazım bu adamı. Sağ tarafa yakın ikinci forvet gibi oynamalı.

-------------Cana------?---------

------------------Miso---------------Arda

------ Pino-----------------------------

-----------------Baros------------------

Böyle oynamalı Baros geldiğinde.

Cana'nın yanında Ayhan oynarsa bende kabulüm.

bu adama bir küfür edilmediği kaldı eski mesajları okursanız. Pino'yu ilk 11'e yazanı kadroda demediği bırakılmadı. Benim en çok sevdiğim yönü ise topa vurmasıydı. Özgüven lazım oyunculara uzaktan vuracak bir tane adamımız yokki sabri 6 pasta topun üstünden atladı dünkü maçta.

bu adama bir küfür edilmediği kaldı eski mesajları okursanız. Pino'yu ilk 11'e yazanı kadroda demediği bırakılmadı. Benim en çok sevdiğim yönü ise topa vurmasıydı. Özgüven lazım oyunculara uzaktan vuracak bir tane adamımız yokki sabri 6 pasta topun üstünden atladı dünkü maçta.

Pino garip o konuda. Topu sürüp hızlıca ceza sahasına girebileceği pozisyonlarda da kaleye vuruyor ama bu yanlış. Bu konuda biraz daha düşünmeli son kararlarında ama şutları gerçekten benim bildiğimden de daha etkili. Ek olarak, Hagi'nin gelişiyle daha çok uzaktan şut çalışacaktır oyuncularımız. Misimovic, Pino, Kewell, Elano hatta Arda gibi uzaktan çok iyi şut atan adamlarımız var. Bu adamlar bol bol şut çalışırlarsa bu konuda da yıllardır süregelen zaafımız geride kalabilir.

Geri
Üst Alt